tasosSG Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Επρεπε και καποιος να τραγουδάει με Brutal :o :o 8) ;D Ε δεν ειναι και τοσο metal ρε συ... www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα ρε έτσι το πα :o Ούτε κι εμένα δεν θα μάρεσε.. Έτσι όπως είναι πέρα απ την πλάκα είναι καλο. It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 152 ληψεις και μονο 6-7 σχολια?? :'( :( Οι υπολοιποι γιατι σιωπατε???? Βαρατε στο ψαχνο.... ;D ;D www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ενταξει, αφου το θελησες...μια χαζομαρα και μιση ειναι και οι περισσοτεροι δε στο λενε για να μη σου πληγωσουν τα feelings ;D Σοβαρα τωρα...εμενα μου αρεσε παρα πολυ, ωραιος ηχος, παιξιμο, ολα καλα :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι πλέον το ringtone μου. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι πλέον το ringtone μου. ;D Γουσταρω!! 8) 8) www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex GuitarHero Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραία διασκευή Τάσσο.Πολύ ωραίος ήχος,ωραίο και το glokenspiel στην αρχή!Το μέρος του "απ΄τα κόκαλα βγαλμένη,των Ελλήνων τα ιερά" πολύ ενδιαφέρον,κάνει την διαφορά από το αναμενόμενο και το τέλος μ' άρεσε που ήταν δυναμικό και πιο στιβαρό. Balance and practice is the key to success. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vagelis^ Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι πλέον το ringtone μου. και μένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το σκεφτόμασταν να το κάνουμε για πλάκα αλλά δεν θα το κάναμε τόσο καλά σε καμία περίπτωση!!! Πολύ καλό και προσεγμένο, συγχαρητιίρια!! :) ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Το σκεφτόμασταν να το κάνουμε για πλάκα αλλά δεν θα το κάναμε τόσο καλά σε καμία περίπτωση!!! Πολύ καλό και προσεγμένο, συγχαρητιίρια!! :) Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.... www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση