Προς το περιεχόμενο

Επαναλήψεις θεμάτων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν έχω ιδέα, αλλά τσέκαρε εδώ

για αρχή..

http://www.noiz.gr/index.php?topic=167376.0

...τό έκανα πρίν απο σένα....

Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

-- Σίγουρα θα φάω ξύλο γιατί το θέμα με τα delay εχει συζητηθεί αρκετά -- :-X

Nova Delay or Boss DD-20..

δεν έχω ιδέα, αλλά τσέκαρε εδώ

για αρχή..

http://www.noiz.gr/index.php?topic=167376.0

Αν είχες ψάξει λίγο θα είχες δει το θέμα - καρμπόν. Για την ποινή ο κύριος Χαρίλατρον έχει ήδη προγραμματίσει δέσιμο με αλυσίδες ενώπιον εκπαιδευμένης ομάδας από μαϊμούδες που θα παίζει επί 13 συνεχόμενες μέρες τα σούπερ χιτς του Βασιληά.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ζητω συγνωμη στο φιλο που θα του χαλασω το θεμα αλλα θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση σχετικα με το φορουμ...

Τυχαινει να ειμαι γραμμενος σε πολλα φορουμ και πουθενα δεν εχω δει την εκφραση "κοιτα εδω,εχει συζητηθει πολλακις,κανε σερτς κοκ).Υπαρχουν θεματα που ειναι "σχεδον" ιδια και εχουν γραψει τα ιδια τα μελη οσες φορες χρειαζεται για να βοηθησουν...Το οτι ενα θεμα υπαρχει δε σημαινει τιποτα,μπορει να μη ρωτα ακριβως το ιδιο,μπορει το θεμα να ειναι πολυ παλιο και να εχουν κυκλοφορησει νεα προιοντα κοκ...Πραγματικα με λυπει η κατασταση...ειναι κριμα να δειχνουμε το κακο μας προσωπο και ας μου επιτρεψετε την "εξυπναδα" μας σε εναν ανθρωπο που γραφεται στο φορουμ και ζητα τη βοηθεια μας...

Τυχαινει να ειμαι γραμμενος σε πολλα φορουμ και πουθενα δεν εχω δει την εκφραση "κοιτα εδω,εχει συζητηθει πολλακις,κανε σερτς κοκ).Υπαρχουν θεματα που ειναι "σχεδον" ιδια και εχουν γραψει τα ιδια τα μελη οσες φορες χρειαζεται για να βοηθησουν...Το οτι ενα θεμα υπαρχει δε σημαινει τιποτα,μπορει να μη ρωτα ακριβως το ιδιο,μπορει το θεμα να ειναι πολυ παλιο και να εχουν κυκλοφορησει νεα προιοντα κοκ...Πραγματικα με λυπει η κατασταση...ειναι κριμα να δειχνουμε το κακο μας προσωπο και ας μου επιτρεψετε την "εξυπναδα" μας σε εναν ανθρωπο που γραφεται στο φορουμ και ζητα τη βοηθεια μας...

Nαι, με τη διαφορά ότι ρώτησε κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ για το ίδιο ζήτημα, ούτε καν για ΣΥΝΑΦΕΣ ζήτημα. Το ότι έχει ξανασυζητηθεί δεν σημαίνει ότι δεν δεχόμαστε καινούργιες γνώμες (ίσως και για νέες εξελίξεις και μοντέλα, αν και η μουσική αγορά είναι κάπως βραδυκίνητη). Ούτε ότι αυτές που γράφτηκαν - πχ. η δική μου, η οποία περιέχει και τα 90% από αυτά που έγραψε ο Fenderiarhs - θεωρούνται Ευαγγέλια. Ούτε θα του πάρουμε το κεφάλι επειδή ρωτάει κάτι τέτοιο. Ποια ανανέωση και ενδιαφέρον θα είχε το φόρουμ αν λέγαμε σε όλους να το βουλώσουν και να ψάξουν γιατί έχουμε συζητήσει τα πάντα?

Όμως οφείλει να ψάξει πριν ποστάρει, τελεία και παύλα. Και ας επισημάνει ότι θα ήθελε περισσότερες γνώμες επειδή δεν έχει καλυφθεί, ακόμη καλύτερα ποστάροντας στο τέλος του αρχικού θέματος. Κι όλα αυτά για θέματα που δεν μας έχουν κουράσει μέχρι τελικής πτώσεως, όπως πχ. ανεγκέφαλα ντιμπέιτ του στυλ "PC vs. MAC", "Tσέχα vs. VOS", "καπλαμάς βετέξ vs. mahogany from outer space" κλπ.

Το παλικαρι ζητουσε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα...(καμια σχεση ΤΣΕΧΑ VS VOS η φουρτουνακηδες VS βροντακηδες) εγω θεωρησα δεδομενο οτι εψαξε...και τελος παντων οταν καποιος γνωστος σου σε ρωταει κατι συνηθιζεις να του απαντας λεγοντας "το εχουμε ξαναπει"? η "εχει συζητηθει"??

Συγνωμη αλλα δε μπορω να καταλαβω τη νοοτροπια καποιων...Το προβλημα ειναι ο αριθμος των ποστ?? Το οτι εχετε θεματα απο το 2003 και μαλιστα τα υποδεικνυετε ως καταλληλα για ενημερωση δε σας ενοχλει?? Και επειδη σιγουρα συμμετεχεις(-τε) σε φορουμ του εξωτερικου,ξερεις(τε) ποσες αναφορες στο DD-20 VS Nova υπαρχουν??? Παρακολουθω ενα πολυ γνωστο φορουμ και καθε 3 μερες υπαρχει ενα θεμα που αφορα στα δυο αυτα πεταλια...Ε λοιπον σε κανενα ποστ δεν υπηρχε η εκφραση "κοιτα εδω + λινκ"...Λυπαμαι που θα το πω αλλα σε αυτο το τομεα,της βοηθειας στον συνκιθαριστη και της ευγενειας,οι βλαχο-Αμερικανοι και οι χαζο-Ευρωπαιοι μας βαζουν τα γυαλια...

Επανέρχομαι γιατί είχα αφήσει το θρεντ και είδα απαντήσεις που με αφορούν.

Έψαξα..δεν βρήκα...και είμαι συγκεκριμένος σε αυτά που ρωτάω..

Εμμέσως το κάνετε αυτό αν δε το έχετε πάρει χαμπάρι...

Το ότι έψαξες δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, και όπως σου είπα δεν θα σε σταυρώσουμε κιόλας, αν και στο ψαχτήρι (στο ΣΩΣΤΟ ψαχτήρι με τον μεγεθυντικό φακούλι και όχι στο άλλο που πάντα ημουν αντίθετος με την ύπαρξή του) ΑΜΕΣΩΣ μόλις βάλεις "Boss DD20 Nova Delay" βγαίνει το προηγούμενο θρεντ.

Στο άλλο που σχολιάζεις εννοείται πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, και δεν προκειται να σχολιαστει παραπάνω μιας κι έχουμε εξηγηθεί πολλάκις.

Το παλικαρι ζητουσε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα...(καμια σχεση ΤΣΕΧΑ VS VOS η φουρτουνακηδες VS βροντακηδες) εγω θεωρησα δεδομενο οτι εψαξε...

Γιατί, εγώ είπα ότι ΔΕΝ έψαξε συγκεκριμένα πράγματα?  ??? Ίσα ίσα, ΕΠΕΙΔΗ έψαξε συγκεκριμένα πράγματα ήταν πιο εύκολο να βρει το θρεντ-καρμπόν.

και τελος παντων οταν καποιος γνωστος σου σε ρωταει κατι συνηθιζεις να του απαντας λεγοντας "το εχουμε ξαναπει"? η "εχει συζητηθει"??

Συγνωμη αλλα δε μπορω να καταλαβω τη νοοτροπια καποιων...Το προβλημα ειναι ο αριθμος των ποστ?? Το οτι εχετε θεματα απο το 2003 και μαλιστα τα υποδεικνυετε ως καταλληλα για ενημερωση δε σας ενοχλει??

Όχι, δεν πρόκειται να του το πω, όταν όμως έχουμε καταγεγραμμένη γνώση που ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, τότε ΝΑΙ, θα το πω. Τα θρεντ δεν μας απασχολεί το πότε γράφτηκαν, αν αυτά που περιέχουν ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να είναι επίκαιρα. Γκέγκε?

Και επειδη σιγουρα συμμετεχεις(-τε) σε φορουμ του εξωτερικου,ξερεις(τε) ποσες αναφορες στο DD-20 VS Nova υπαρχουν??? Παρακολουθω ενα πολυ γνωστο φορουμ και καθε 3 μερες υπαρχει ενα θεμα που αφορα στα δυο αυτα πεταλια...Ε λοιπον σε κανενα ποστ δεν υπηρχε η εκφραση "κοιτα εδω + λινκ"...Λυπαμαι που θα το πω αλλα σε αυτο το τομεα,της βοηθειας στον συνκιθαριστη και της ευγενειας,οι βλαχο-Αμερικανοι και οι χαζο-Ευρωπαιοι μας βαζουν τα γυαλια...

Είσαι απελπιστικά μακριά νυχτωμένος αν νομίζεις ότι σου παρέχω το δικαίωμα και σε βάζω σε θέση να μου κάνεις την παραμικρή υπόδειξη για την ύπαρξη ή μη ευγενείας προς τους άλλους. Αυτοί είναι οι κανονισμοί του φόρουμ, και με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Σε παραπέμπω σε αυτά που έγραψα προηγουμένως. Και βέβαια αναζητούμε νέες τοποθετήσεις και καινούργιες γνώμες, όμως όταν κάποιος τις ρωτάει από την αρχή χωρίς να μπει στον κόπο να τις συμβουλευτεί θα υπάρχει επίπληξη.

Το φόρουμ που αναφέρεις είναι μάλλον η TGP, στην οποία είμαι και εκεί μέλος. Σε πληροφορώ πως μια από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ δυσαρέσκειες και ενστάσεις των πιστών μελών, κάτι για το οποίο έχει γίνει πολλές φορές έκκληση για αλλαγή, είναι η ΕΛΕΕΙΝΗ επανάληψη ΑΚΡΙΒΩΣ των ίδιων θεμάτων κάθε 5-6 μέρες, σε βαθμό μάλιστα να... εμφανίζονται και στην ίδια πρώτη σελίδα, με τον ανάλογη τελματοποίηση, εκνευρισμό  και συνεπαγόμενη έλλειψη ενδιαφέροντος από τους πιστούς αναγνώστες του. Υποδείξεις για προηγούμενα σχετικά λινκς υπάρχουν πολύ συχνά, αλλά δεν τους δίνεται ιδιαίτερη σημασία. Αυτό ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ δεν θα συμβεί εδώ.

Σε άλλα μεγάλα παρόμοια music tech φόρουμς του εξωτερικού είναι πιο αυστηροί ακόμη και από μας σε θέματα χαζών επαναλήψεων - αυτό όμως πολύ βολικά δεν το ανέφερες προηγουμένως. Tην TGP στο θέμα της επανάληψης θεμάτων (σε βαθμό που το ψαχτήρι να δίνει flood ομοίων αποτελεσμάτων χωρίς να μπορείς να διαλέξεις ποιο να πρωτοδιαβάσεις) τη θεωρώ το πιο τρανταχτό και κλασσικότερο παράδειγμα επί του θέματος, και αν γίνει κάτι παρόμοιο εδώ, θα είμαι ο πρώτος που θα αποχωρήσει.

Και όποιος ισχυριστεί ότι υπάρχει μηδενική ανοχή σε επαναλήψεις, ας ρίξει μια μικρή ματιά στο πόσες φορές έχουν απαντηθεί θέματα για interfaces, για συνθ, για την Ακατανόμαστη, την Τρισκατάρατη, για tubescreamers (σε ένα εκ των οποίων απάντησα πριν από κανένα δίωρο σαν να μην είχε προηγηθεί τίποτε), για Τσέχες, για mastering, για πνευματικά δικαιώματα κλπ κλπ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου