kinto Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 γειά χαρά!! έχω μια fender stratocaster se sunburst χρώμα και θέλω να τιν βάψω γαλάζια.. είναι πολύ ακριβή ι διαδικασία? μπορεί να τραβματίσει την κιθάρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ακριβή δεν είναι μπορεί να τραβματίσει την κιθάρα? Εαν δεν ξέρεις μπορείς να την καταστρέψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kinto Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 σε μαγαζί θα την πάω γι'αφτό το λέω.. πόσο πιθανό είναι να την καταστρέψουν και πόσο θα μου πάρουν πάνω-κάτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις δίκιο, είναι πιο ωραίο το χρώμα που εννοείς από το sunburst. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να μπεις στη διαδικασία και στα έξοδα. Στη θέση σου, μπορεί και να έψαχνα (π.χ.στο ebay ) για μεταχειρισμένο σώμα στο χρώμα που μου αρέσει και θα το άλλαζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kinto Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Στη θέση σου, μπορεί και να έψαχνα (π.χ.στο ebay ) για μεταχειρισμένο σώμα στο χρώμα που μου αρέσει και θα το άλλαζα. χχχμμ.. δεν ξέρω έχω δώσει 1200 ευρώ για αυτήν την κιθάρα... θα ρωτήσω πρώτα στο μαγαζί και βλέπουμε.. εφχαριστώ πολύ! ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 χχχμμ.. δεν ξέρω έχω δώσει 1200 ευρώ για αυτήν την κιθάρα... θα ρωτήσω πρώτα στο μαγαζί και βλέπουμε.. εφχαριστώ πολύ! ^^ αυτος ειναι λογος για να τη βαψεις ή να μην τη βαψεις? https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αν σου ζητήσουνε πολλά, μην τα βάψεις μαύρα. Πούλα την και πάρε άλλη. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 χχχμμ.. δεν ξέρω έχω δώσει 1200 ευρώ για αυτήν την κιθάρα... θα ρωτήσω πρώτα στο μαγαζί και βλέπουμε.. εφχαριστώ πολύ! ^^ Εάν κοστίζει τόσο μην μπεις στη διαδικασία να της αλλάξεις χρώμα. Άσε που θα χάσει ένα μεγάλο μέρος της αξία της. (1200 € ............. Μα γιατί? ??? ??? 8) 8) ;D ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ποια Strat είναι? (μοντέλο?). Τα €1200 όπως βλέπεις, δικαίως, φαίνονται πολλά σε όλους.... To κόστος, για πραγματικά επαγγελματική δουλειά, θα είναι κάπου 300-400 ευρώ, ανάλογα το μάστορα, μαζί με τις εργασίες της αποσυναρμολόγησης-συναρμολόγησης (εκτός αν αυτά τα κάνεις εσύ). Συγκριτικά, το σώμα της Strat μου, σε υπέροχο Lake Placid Blue, δύο κομμάτια alder (της Fender σου μάλλον είναι 3), πανάλαφρο και με εξαιρετικό ressonance, μου κόστισε λιγώτερο από 200 ευρώ (Goldo/Rockinger). Καταλαβαίνεις τώρα το πρόβλημα? ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kinto Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ!! ίσως αλλάξω το σώμα τελικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση