Nestoras Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Όλοι μπορεί ν' αγαπούν τους Killers, εγώ όμως τη βρίσκω πιο πολύ με τους giant, τόσο όσο να δώσω 400 SEK για ν' αγοράσω το dvd τους αφού προηγουμένως είχα πάθει τη πλάκα μου με τ' αποσπάσματα από το youtube. Enjoy. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 ΜΕΓΑΛΗ μπάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μη συγκρίσιμοι ρε συ! Αυτοί είναι ωραίοι, όχι συμπαθητικοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 O τουμπανιέρος είναι άκρως ερωτεύσιμος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Παρεμπιπτόντως, δεν σας θυμίζουν (σε μια metal επεκτασή τους) τους Watchtower? Ή το αντίθετο τέλος πάντων... http://www.youtube.com/watch?v=c6shKzd6u-0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μη συγκρίσιμοι ρε συ! Αυτοί είναι ωραίοι, όχι συμπαθητικοί! Βρίσκεις? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 στην τελευταία σκηνή του βίντεο ο μπασίστας δε φέρνει λίγο στον ζεραρ ντεπαρντιε? ;D ;D ;D ;D να πω την αλήθεια ομως εμένα δε μου πολυαρεσε το τραγουδι :-[ a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση