playloud Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Διαβλέπω ύπουλο και δόλιο σχέδιο πρωτοκλασσάτων στελεχών του Noiz εξόντωσής μου. "εγω δεν ξερω τιποτα" (φωνη Δημου Σταρενιου ;D) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 "εγω δεν ξερω τιποτα" (φωνη Δημου Σταρενιου ;D) Σε βάλανε και σένα στη φράξια τους οι Audiomarathonotriggaioi. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι ρε μην ξηγιεσαι. Ειμαι 'παναστατικη φυση εγω δεν κανω τετοια :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Παναστάτη, έλα, τυρόπιτα......... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ποοολυ καλα τα backing !!! Ευχαριστω...!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση