Προς το περιεχόμενο

Give me a riff competition!

Infernalgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόζερος μεν, αλλά εγώ γούσταρα.  8)  ;D

....δεν ειμαι καλα....τα χαπια μου παιδια......Modulators.......Yameth...-7 karma στον x-minor παρακαλω....Ποιος εισαστε ΚΥΡΙΕ,που θα πειτε τον VICTOR DE ANDRES, ποζερο??!!!!!! >:( >:(

απο αυριο ανοιγω φανκλαμπ,οποιος με νιωθει ας στειλει π.μ

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας το θέσω διαφορετικά...

Προτιμώ σ'ένα live που θα πάω να δώ τον οποιοδήποτε πόζερο Victor να παίζει να χτυπιέται και να γουστάρει και να το περνάει στον κόσμο από κάτω, παρά ένα αγγούρι που θα shred-άρει ανελέητα κοιτώντας αδιάκοπα την ταστιέρα του. 8)

Ας το θέσω διαφορετικά...

Προτιμώ σ'ένα live που θα πάω να δώ τον οποιοδήποτε πόζερο Victor να παίζει να χτυπιέται και να γουστάρει και να το περνάει στον κόσμο από κάτω, παρά ένα αγγούρι που θα shred-άρει ανελέητα κοιτώντας αδιάκοπα την ταστιέρα του. 8)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ welcome to the POZER CLUB..!!! ;)

www.facebook-codes.info

Μια χαρά ήταν το παιδί ρε παίδες. Νταξ επειδή θέλει κ γκόμενα παράλληλα και κάνει πόζες θα τον κατακρίνουμε? Μια χαρά παίζει. Έχουμε και τα ίδια μόνιτορ οπότε τον συμπάθησα φουλ.  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου