Infernalgr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=PWNqhJbo84U To Entry μου... Σας αρεσει? Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 γ@μ@το ειναι !!! ;D Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι. ;D Η ταστιερα σου ειναι ασπρη και δεν σφυριζει. Οι φ-τρυπες ειναι ζωγραφιστες.... Και το λαστιχακι παει στα μαλλια (ή δεν το χρειαζεσαι οπως εγω?) Ασε που σου βιδωσανε το headstock αναποδα... ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι. ;D Η ταστιερα σου ειναι ασπρη και δεν σφυριζει. Οι φ-τρυπες ειναι ζωγραφιστες.... Και το λαστιχακι παει στα μαλλια (ή δεν το χρειαζεσαι οπως εγω?) Ασε που σου βιδωσανε το headstock αναποδα... ;D χαχαχαχα :P :P :P :P Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραίος, κι έτοιμος για Symphony X. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Infernal σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια!...βεβαια..ο νικητης του διαγωνισμου,μονο κ μονο απο την αγριαδα θα ειναι η παρακατω "ΥΠΑΡΞΗ"... ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=yILYyBxvQns υ.γ:απλα εμετικος...ειναι για καλπαζες στο σβερκο με πολυ σαλιο >:( >:( ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Infernal σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια!...βεβαια..ο νικητης του διαγωνισμου,μονο κ μονο απο την αγριαδα θα ειναι η παρακατω "ΥΠΑΡΞΗ"... ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=yILYyBxvQns υ.γ:απλα εμετικος...ειναι για καλπαζες στο σβερκο με πολυ σαλιο >:( >:( χαχαχαχαχα ειδικα μετα το 0:34....δεν την παλευει ο τυπος....... ;D NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το ξυρισμένο στήθος μέσα απ το συμπτωματικά ανοιγμένο μπλουζάκι... είναι απλά ασυναγώνιστο... Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Πόζερος μεν, αλλά εγώ γούσταρα. 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το ξυρισμένο στήθος μέσα απ το συμπτωματικά ανοιγμένο μπλουζάκι... είναι απλά ασυναγώνιστο... μα εννοειται οτι ειναι συμπτωματικα ανοιγμενο...ετσι ειναι..δεν υπαρχει κατι περιεργο...ειναι μια συνηθισμενη μερα του victor,πιθανοτατα μολις ξυπνησε,εφαγε τα κελογκς του κ εβαλε το λεςπολ στον ενισχυτη να μας ξεσκισει ολους στα σολα...AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο VICTOR DE ANDRES... ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση