Kse lover Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως μπορει καποιος να μου πει ποια stratocaster παιζει το παλικαρι και ειναι flat body?? Προχωρηστε το videaki μεχρι να δειτε μια ασπρη με ασημενιο pickguard Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Για Charvel μοιάζει. Ένα σημείο που θα μπορούσε να κάνει να πονηρευτείς, είναι το headstock: στην Αμερική δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί το original της Fender. ;) Αλλά μιας και η Charvel ανήκει στον όμιλο της FMI... ;) Aν είναι εργοστασιακή κιθάρα (όπως δείχνει) ποντάρω σε Charvel. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομίζω να είναι "Flat body" όπως λες (δεν ξέρω καν αν ισχύει ο όρος). Ο τύπος απλά αναφέρει ότι το Floyd Rose είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να είναι "mounted flat, on the body". Κατά τα άλλα πιστεύω ότι είναι μια απλή λευκή στρατ με "καγκούρικο" pickguard και 2 humbuckers ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kse lover Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομίζω να είναι "Flat body" όπως λες (δεν ξέρω καν αν ισχύει ο όρος). Ο τύπος απλά αναφέρει ότι το Floyd Rose είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να είναι "mounted flat, on the body". Κατά τα άλλα πιστεύω ότι είναι μια απλή λευκή στρατ με "καγκούρικο" pickguard και 2 humbuckers ;) Flat body:Εννοω οτι δεν εχει αυτα τα κοψιματα στην ακρη οπως εχουν οι "κανονικες" stratocaster,αμα δεις προσεκτικα θα παρατηρησεις οτι το σωμα ειναι επιπεδο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει βγάλει και η ESP/LTD κατά καιρούς τέτοιες strat... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kse lover Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι η jackson βγαλει σε τετοιο σχημα Αν ριξετε μια ματια στην σελιδα της,μοιαζει αρκετα με αυτην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι μάλον ένα καταργημένο μοντέλο που λεγόταν "Big Apple" και αν θυμάμαι καλά φορούσε μαγνήτες Seymour Duncan από το εργοστάσιο. Η δεύτερη που φαίνεται στο βίντεο ίσως είναι ιδιοκατασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Η δευτερη εχει 24 ταστα αλλα το headstock ειναι τυπου στρατ το φαρδυ. Το πιο πιθανο ειναι να εχει φτιαξει καμια Warmoth partcaster Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση