elavd Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2005 Τα μεταφορικά είναι 20¤. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alkias Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2005 παιδία έχω κάποιες απορίες (μάλον χαζες :oops: :oops: αλλά τι να κάνω): 1.Οι les Paul ή Tele ή οι κλασικές ηλεκτρικές εκτός από διαφορά στο σχήμα έχουν και καμια άλλη βασίκή διαφορά; 2.Έχω ακούσει να λεν για καθαρό και βρόμικο ήχο στις ηλεκτρικές τι είναι το ένα και τι το άλλο; Παιδία μην βάλετε τα γέλια αλλά είμαι παντελώς άσχετος :oops: και θέλω κάποια βοήθεια. τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alkias Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2005 καμια βοήθεια? τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alkias Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2005 Δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2005 Φίλε alkias σου έχουν δοθεί αρκετές απαντήσεις. Διάβασε, ψάξε, γιατί όλα έχουν συζητηθεί στο forum. Επαναλαμβάνεσαι. Μια χαρά κιθάρες είναι οι Harley τάδε, αλλά και αρκετές άλλες σε κοντινή τιμή, για αρχάριους αλλά και όσους ακόμα ψάχνονται. Τις διαφορές που ζητάς δεν πρόκειται να τις καταλάβεις αν δεν αρχίσεις να παίζεις. Γι αυτό κλείσε τα μάτια... και φαντάσου... "πια θα μου πήγαινε καλύτερα στη σκηνή καθώς θα αναδύομαι από τους καπνούς και τα γαλάζια φώτα;" Και πήγαινε πάρε ένα καλό αντίγραφο. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george_the_jack Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Παρακαλώ τα φώτα σας...Συνδέω την ηλεκτρακουστική στην ειδοδο AUX/MD του στερεοφωνικού παίζει και ακούγεται υπεροχα αλλά αφού κλείσουν τα λεντάκια του Tuner είναι σαν να κλείνει και ο προενισχυτής της κιθάρας και νεκρώνει? Που μπορεί να οφείλεται αυτό? Ουσιαστικά η κιθάρα προενισχύεται όταν ενεργοποιώ με το σχετικό κουμπάκι το τιούνερ της.Πως είναι δυνατόν να μην δουλεύει αυτόνομος ο προενισχυτ΄΄ης από το τιούνερ? Σημειώνω ότι η μπαταρία είναι καινούρια και ούτε μου ανάβει η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Επίσης χρησιμοποιώ καρφί στερεοφωνικό το οποίο καταλήγει στο ηχοσύστημα.Μήπως φταίει αυτό? Μήπως φταίει ότι επειδή είναι ηχοσύστημα και όχι κονσόλα δεν μπορεί να ενισχύσει για ώρα την κιθάρα και αντιλαμβανόμενος ο προενισχυτής αυτό το 'έλλειμα' κλείνει? Μήπως φταιει ο προενισχυτής? (Η κιθάρα είναι ολοκαίνουρια). Έχω πελαγώσει. Ευχαριστώ. Stuck to heavenly melodies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση