VietMan Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξερω αν εχει ξαναποσταριστει αλλα μου το βαλε ο πατερας μου να το ακουσω πριν λιγο και μου φτιαξε τη μερα!! Απιστευτοι τυποι!! Αν εχετε παραπλησιες εκτελεσεις απο κομματια υποψιν σας, ποσταρετε να γουσταρουμε ;D [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=05ip-N0H1Ig Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8515S-hriy4 Και άλλες δουλειές αυτής της χορωδίας είναι άψογες. Όποιος ξέρει κ άλλα καλοδεχούμενα! Άντε μήπως εμφανιστεί και κανένα τρελό gospel! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Για να μην ξενχιόμαστε TOTO AFRICA - Το αρχικό !!! http://www.youtube.com/watch?v=lPT_3PEjnsE AFRICA - Live μετά από ... κάτι χρόνια !!! (χωρίς τον Jeff Porcaro) PERPETUUM JAZZILE Με το σόλο στο 4:44 παρακαλώ. Και το σχόλιο του David Paich. http://www.perpetuumjazzile.si/en/getpage.php?page=novice&id=149&target=article Φοβερό το crescendo στο 3:00. σε κάτι πιό ρυθμικό σε κάτι πιό standard σε κάτι πιό jazz Φοβεροί !!! Γιατί δεν κάνουν κανένα live από Ελλάδα μεριά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 And now for something completely different... ( ;) ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Και ενα νεότερο απο δαυτους Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Five blind boys of Alabama???? Μιλάμε... πιο "Μπαρμπα-Θωμάς" γίνεται;;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Five blind boys of Alabama???? Μιλάμε... πιο "Μπαρμπα-Θωμάς" γίνεται;;; Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Τι ωραίοι είναι οι Five Blind Boys :o Εν τω μεταξυ στο βίντεο Look where he brought me from αναφέρει στα end credits το όνομα Umberto Eco... Δεν κατάλαβα που κολλάει αυτός;;; Κ μιας και εμφανίζονται παντού 6 άτομα, ποιος να ναι αυτός που βλέπει άραγε; Καλά η διασκευή let it be πρέπει μακράν να είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει! :ο +1000 για τους PERPETUUM JAZZILE we want more :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Υπήρχε ένα συγκλονιστικό spiritual σχήμα στη δεκαετία του 60. Οι Mississippi singers. Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι στο youtube, αλλα πραγματικά αξίζει τον κόπο. Κάτι έχω απο αυτούς αλλα πρέπει να κάνω ανασκαφή στη δισκοθήκη μου. Και φυσικά ας μην ξεχνάμε την Mahalia Jackson καθώς και τους Paul Robeson, George Dosher και Jess Lee Brooks. Απόσπασμα απο την ταινία Sullivan's Travels όπου ο Jess Lee ερμηνεύει το Go down Moses υποδειγματικα. Ενδιαφερουσα διασκευή είχε κάνει και ο L.Armstrong Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση