Προς το περιεχόμενο

Computer Game Track. Κιθαρες: Longshadow και Odis13! ;)

Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Λοιπόν, ορίστε το προϊόν του κόπου και ιδρώτα των δύο αγαπητών μελών του νοίζ (Longshadow και Odis13):

www.nikolas-sideris.com/AGS/maze2.mp3

Κιθάρες: Longshadow, Odis13

Bass: Orange Tree Sample Jaco

Sfx: Pingu

The rest: Cubase 5...

(Να σημειωθεί κάτι μικροgaps απο ηλεκτρικα, κλικς και τέτοια είναι intentional).

www.nikolas-sideris.com/AGS/subway.mp3

Κιθάρα: Longshadow

Bass: Orange Tree Sample Pear

Piano: Pianoteq v 3.0 (Modartt)

Trumpet: The trumpet (Sample modelling)

Drums: Superior Drums

Καλή ακρόαση :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα ρε πολύ ενδιαφέρον, αν πάει για game να ψάχνετε κάποιος σ ένα λαβύρινθο ώρες να λύσει το χ γρίφο με αυτή τη μουσική πάνω απ' το κεφάλι του πρβλέπεται για φοβερό λιώσιμο!

Ειδικά εάν σκεφτείς και πως έγινε και φτιάχτηκε! Good job!

Αν ψαχτείτε για game tester pm me ;)

(Σου χρωστάω ένα review για τα adventurakia καμια μέρα, δυστυχώς δεν αφιερώθηκα όσο θα θελα, μιας και οι gaming εποχές έχουν φύγει ανεπιστρεπτί, αλλά ότι είδα μου έκανε πάρα πολύ καή εντύπωση, και από μουσική σούπερ!)

• Guru

Ναι, με χρωστάς ένα review.. ;) δε πειράζει όμως, καταλαβαίνω τον busy τον άνθρωπο!  :P

Ρε θηρίο, Εύη, πότε πρόλαβες; Γουστάρω αφοσίωση! ;D Και ναι σε λαβύρινθο είναι, που γίνεται όλίγον... χαμός (πχ, αλλάζει κάθε τόσο 90 μοίρες ο λαβύρινθός για να γίνουν τα πράγματα πιο δύσκολα).

Άκουσε και το άλλο (το έβαλα μετά, μπορεί να μην το πήρες είδηση) ;)

Θενξ για τα καλά σου λόγια! :)

Άκουσε και το άλλο (το έβαλα μετά, μπορεί να μην το πήρες είδηση) ;)

Ναι δεν το πήρα χαμπάρι, όντως! 'Αψογο και το δευτερο. Για φτιάξε μας λίγο το παιχνίδι τι φάση θα ναι;

Ναι, με χρωστάς ένα review.. ;) δε πειράζει όμως, καταλαβαίνω τον busy τον άνθρωπο!  :P

αχαχαχα καλό καλό! Θα έρθει πάντως don't worry xD

Ρε θηρίο, Εύη, πότε πρόλαβες; Γουστάρω αφοσίωση! ;D

Respect ;)

(Ε δεν έγινα addict έτσι απλά, κ μόνο για τις ώρες καψίματος εδώ μέσα θα πρεπε να μαι πολύ νωρίτερα!)

• Guru

Ευχαριστώ που ακούσατε τα κομμάτια:

Δεν έχω ακούσει ποτέ μου Tangerine dream, ή τουλάχιστον δεν το γνωρίζω ότι έχω ακούσει. Δεν έχω κανένα album τους... (παω στο google τώρα να δω περι τείνως πρόκειται...)

Καλή φάση... Τι είδους παιχνιδάκι θα είναι? Σε στέλνει αδιάβαστο το maze... Τελείως trippin φάση... Το subway είναι για τη φάση που ο ήρωας βλέπει την γυναίκα του ή τον νεκρό κολλητό του???

LA ROJΑ ARMADA

ooooooo

Δεν εχω ιντερνετ εδω και αρκετες μερες, οποτε τωρα το ειδα αυτο (ειμαι σε ενα φιλο). Ακροαση μεχρι στιγμης απο τα ηχειακια του λαπιτοπ, αλλα φαινεται καλο! Αντε να το ακουσω και καλυτερα οταν γυρισω σπιτι (και αντε να ερθει και ο τεχνικος του ΟΤΕ....βαρεθηκα....)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου