WilliamSats Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω να ακούσω κλιπάκια απο την Line6 X3 Live πεταλιέρα και επειδή δεν εμπιστέυομαι το youtube για την ποιότητά του, αλλά ούτε και το επίσημο site της Line6, θα ήθελα όποιος έχει κάποιο δείγμα απο διάφορα καθαρά αλλά και παραμορφωσεις (crunch, overdrive, distortion) και μπορεί να ανεβάσει κλιπάκια για να πάρω μία γεύση. Ο τοπικός προμηθευτής δυστηχός δεν επιτρέπει δοκιμές και δεν ξέρω κάποιον εδώ (ρόδο) να έχει την Χ3 για να την ακούσω. Η όποια βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη, Ευχαριστώ. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Σου ηρθε το μηνυμα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τσεκαρε εδω --> http://www.guitarampmodeling.com/viewforum.php?f=55&sid=afb9d13e397d5dc4c5afbefcc80be825 http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα, Σου ηρθε το μηνυμα μου? Ναι το πήρα, αλλά θα ήθελα κάτι πιο Home Recording, χωρίς άλλα όργανα. Σ'ευχαριστώ πάντως. Τσεκαρε εδω --> http://www.guitarampmodeling.com/viewforum.php?f=55&sid=afb9d13e397d5dc4c5afbefcc80be825 Θενξ, αλλά.....Κανένας απο Ελλάντα? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Παλι τρωγεσαι Σατς? :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Παλι τρωγεσαι Σατς? :) Εεεεεε ;D ;D ;D Βασικά απλή περιέργεια, αλλά αν την ακούσω....ποτέ δεν ξέρεις. Αν και είμαι πάαρα πολύ καλά απο ήχο τώρα. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αν τη θες για connect ειναι καλυτερη η Χ3 αλλα το setup που παιζεις TL and dry bread Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αν τη θες για connect ειναι καλυτερη η Χ3 αλλα το setup που παιζεις TL and dry bread Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις. Διάβασα σε ξένα φόρουμ οτι στο direct recording είναι πάρα πολύ καλή (ισως και καλύτερη απο την TL)και αν κρίνω απο την παλιά (του Ντίνου) που είχα δοκιμάσει στο pc μου, τότε αυτή πρέπει να είναι καλύτερη και έχει και επιπλέον εισόδους για μικρόφωνο (+εφφέ) κλπ κλπ. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση