mastixas Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση το παρακάτω κιθαρόνι. Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά δεν ξέρω κάτι για αυτό.. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Όλα τα λεφτά είναι αυτό που γράφουν οι μαγνήτες, "MADE FOR USA"! Πόσα ζητάει ο τύπος; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Φαίνεται να είναι vintage από Ιαπωνία(80ς ίσως) αλλά το truss rod που είναι?(Νο truss rod, no party...) Είναι bolt-on κατασκευή? Σίγουρα πρέπει να παίξεις με την κιθάρα για να σιγουρευτείς ότι σε βολεύει, να δεις από κοντά την κατάστασή της κι αν έχει Κοντραπλακέ σώμα! (τότε έφτιαχναν αρκετές κοντραπλακέ-body κιθάρες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.fetishguitars.com/html/crucianelli/varie/godwin5.html Αυτη είναι. Εδώ μπορείτε να δείτε και το πίσω μέρος της. Την δίνει 450€.. Φαίνεται να είναι vintage από Ιαπωνία(80ς ίσως) αλλά το truss rod που είναι?(Νο truss rod, no party...) Είναι bolt-on κατασκευή? Σίγουρα πρέπει να παίξεις με την κιθάρα για να σιγουρευτείς ότι σε βολεύει, να δεις από κοντά την κατάστασή της κι αν έχει Κοντραπλακέ σώμα! (τότε έφτιαχναν αρκετές κοντραπλακέ-body κιθάρες). Δεν γνωρίζω απο ξύλα, πως θα δω άν ειναι κοντρα πλακέ? Στα χέρια μου άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω απο les paul τύπου κιθάρες.. οχι οτι ξέρω και απο τις άλλες, αλλά τέλος πάντων,, ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Bolt on και 450€ δεν μου πολυκολλανε.. Θα σου προτεινα ή να του κανεις χοντρο παζαρι ή να μην τη παρεις καν.. www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση