σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Κανονικα θα επρεπε να ντρεπομαι γιατι καθε φορα ανακαλυπτω κατι "καινουριο" απο αυτους που με στελνει κ λεω στον εαυτο μου αυτη η μπαντα εχει απιστευτο βαθος κ πρεπει ν'ασχοληθω ΣΟΒΑΡΑ μαζι τους. Δυστυχως δε το'χω κανει ακομα. Παρ'ολα αυτα εστω κ με λιγο ψαξιμο υπαρχουν κομματια τους που θεωρω υπερ-αγαπημενα με πρωτο κ καλυτερο το.... Something. To κομματι αυτο δεν υπαρχει, ειναι αστροναυτης κανονικα. PS: Καποτε στο guitar techniques ο Govan ειχε κανει μια προσεγγιση α λα Little Wing (αν θυμαμαι καλα) στο κομματι. Επειδη το εχω χασει το συγκεκριμενο αν καποιος το εχει αν μπορει να το στειλει ειτε ωσ πμ ειτε ως ποστ. Ευχαριστω εκ των προτερων (η αλλιως η σωστη απαντηση στο: "Τι ωρα ειναι αν δεν απατωμαι?" Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 PS: Καποτε στο guitar techniques ο Govan ειχε κανει μια προσεγγιση α λα Little Wing (αν θυμαμαι καλα) στο κομματι. Επειδη το εχω χασει το συγκεκριμενο αν καποιος το εχει αν μπορει να το στειλει ειτε ωσ πμ ειτε ως ποστ. Tο ειχε κανει "αλα" Xεντριξ, πρεπει να εχω το τευχος. Θα ψαξω και θα το στειλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Tο ειχε κανει "αλα" Xεντριξ, πρεπει να εχω το τευχος. Θα ψαξω και θα το στειλω Μπραβο αυτο εννοω. Πλζ βρες το... :) :D Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 'Ολο το "A Hard Day's Night" !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Οριστε και η αλα Hendrix εκδοχη του Something απο τον Guthrie Govan, και το μπακιν του. (Απο τευχος του Guitar Techniques) www.box.net/shared/r45c6s55li www.box.net/shared/xpakueed14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2009 Να'σαι καλα Kguitar. Ευχαριστω παρα πολυ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Goodnight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KERMITT Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2009 ολα αλλα ας βαλω και ενα του lennon που ειναι beatles για μενα http://www.youtube.com/watch?v=GK7CLXHSr1M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση