Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μια μπάντα που ξέρει να γράφει πιασάρικα τραγούδια είναι ρε παιδιά, κι απλά τυχαίνει να "πλασάρουν" τον εαυτό τους σωστά. Δε νομίζω πως κανείς τους έχει ελπίδες να γίνουν Queen στη θέση των Queen, και κατά τ'άλλα είναι γνωστή και η υπερβολή του Βρεττανικού τύπου όσον αφορά νέους Beatles/Rolling Stones/Oasis/Led Zeppelin/Maiden/whatever που ανακαλύπτουν κάθε μήνα, άντε κάθε εξάμηνο στις dry seasons. Τώρα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός... κλάιν μάιν, άμα μ'αρέσει η μουσική τους. Κι ο Halford gay είναι αλλά ακόμα αποκαλείται metal god. Πολύ κακό για το τίποτα. edit: Παρεμπιπτόντως, το νέο, φρέσκο μουσικό sensation το έχετε δεί? oντως ειναι οτι πιο ΦΡΙΚΤΟ εχω δει/ακουσει τα τελευταια 20 χρονια..... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 oντως ειναι οτι πιο ΦΡΙΚΤΟ εχω δει/ακουσει τα τελευταια 20 χρονια..... ::) Yep!!! Κι όμως, μεγάλη επιτυχία... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Irony is something made of Iron Kyllers. Και,μα τα κουρδιστα κελεμπεκια, ω,ναι,ειναι φρεσκο! ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Διαφωνώ κάθετα για τους Gossip, νομίζω οτι το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ΠΟΛΥ καλό γι αυτό που είναι. Όσον αφορά τους Killers, I prefer the Kills. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλές φορές δεν είναι ανάγκη να εκφράσουμε ολοκληρωμένη ακραία άποψη, οι Κillers για παράδειγμα για εμένα είναι μια μπάντα που έχει 5 πολύ καλά και ξεχωριστά κομμάτια τα οποία δεν θα τα έγραφε καμία μπάντα που απλά ξέρει να γράφει catchy κομμάτια όπως ειπώθηκε. Απο την άλλη είναι φανερό οτι μεγάλο ποσοστό των δίσκων γεμίζουν με fillers τα οποία και πάλι ακούγονται ευχάριστα αλλα είναι αυτό που λέμε..βαρετά!. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι δε χρειάζεται πάντα να χρησιμοποιούμε πομπώδεις εκφράσεις όπως θεοί ή τιποτένιοι, "παίρνουμε" ό,τι μπορούμε απο αυτα τα 5 (όσα νομίζει ο καθένας) καλά κομμάτια και περνάμε στους επόμενους. Επίσης μη ξεχνάμε οτι οι Killers ΗΤΑΝ το next big thing πριν 5 χρόνια,απο τότε έχουν βγεί δεκάδες Killers έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2009 Clouseau συμφωνω με ολα οσα λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2009 Βρε ποιον μου θυμίζει η τραγουδίστρια, ποιον μου θυμίζει; :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2009 Το Sylvester!! ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=p2Jp5ACkry8 ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω δεν αγαπω τους Killers :P Και τα Live που βλέπω σε βιντεάκια πραγματικά με αφήνουν άφωνο για το πως ένα απλό τραγουδι μπορεί να αποδοθεί τοσο άσχημα ζωντανά. Ας είναι καλα η πλύση εγκεφάλου απο τους ραδιοσταθμούς. Αντε. Ακούστε και λίγο ονιδράμα τωρα... http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 killers? ok no problem... για τους kings of leon τι εχετε να πειτε προσωπικα πιστευω να ειναι η πιο ανουσια μπαντα ever κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση