Προς το περιεχόμενο

Χρειαζομαι Limiter?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hola

Λέω να παρω ενα φιλτρο αναλογικο, κοιταζω τα Jomox (m ή t-resonator).. Χρειαζομαι limiter λετε?

Έχω μια Focusrite Pro24 που βγαζει τον ηχο κατευθειαν στα Tascam vl-a5.. Παιζει να γυριζω τα νομπς κ να στειλει καμια 5αρα hz κ να βρω τους κωνους μου καρφωμενους στον τοιχο;  ::)

Επίσης, απο τη στιγμη που το φιλτρο θα το στελνω πρωτα στην καρτα ηχου κ απο κει στα μονιτορς, θα μπορουσε να γινει αυτη η δουλεια με κανενα προγραμματακι; standalone εννοω ή έστω vst κ να περιοριστω στο να ακουω το μπλιμπλικι μονο απ το ableton..

Αν θέλω hardware, προτεινετε μου κάτι.. Παιζει να κανω δουλεια με <100ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Xaxax!

Μα τι ταχυτητα είν αυτη εδω περα ναουμ!

Τα σεβη μου μεσιέ, τι χρωστάμε;

υγ> στο μανιουαλ που βρηκα σε πι-ντι-εφ ελεγε παντως προσοχη.. εχω μεινει με το φοβο γιατι το χει κανει το κολπο ενας γνωστος μου. αυτος ειχε sherman βεβαια. ΕΙΧΕ και κατι μονιτορς  :D

Απλα φροντισε να εχεις σε ΛΟΓΙΚΗ ενταση το καναλι στο οποιο θα εχεις το φιλτρο (& φυσικα και το master volume της καρτας ηχου). ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου