Nestoras Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλοι mick 77, pascal, metalicus, sonic x, myster_maze, distortion ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε και για τα σχόλιά σας. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει πρόβλημα με ένα kurzweil pc3x είμαστε πάτσι. Ε τι λες? ;D ;D ;D πέρα απο την πλάκα ήταν πολύ καλή δουλειά και δεν λέω ψέματα σε αυτά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο ήταν! Και ωραίο σόλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο ήταν! Και ωραίο σόλο! Πάντα λακωνικός, ευχαριστώ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JR Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Φοβερο μου αρεσε πολυ!Να σου πω την αληθεια το σολο ηταν πολυ ωραιο αλλα η φωνη του τραγουδιστη μου αρεσε πιο πολυ.Συνχαρητηρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2009 Φοβερο μου αρεσε πολυ!Να σου πω την αληθεια το σολο ηταν πολυ ωραιο αλλα η φωνη του τραγουδιστη μου αρεσε πιο πολυ.Συνχαρητηρια Πάντα με επεσκίαζε αυτό το παιδί. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2009 Φαντάζομαι θα οργανώσετε μετά και καμμία μπυροποσία προς τιμήν του Ρόδιου? Να τα πούμε και από κοντά... Of course, to know us better. Δεν πιστεύω για να βρεθούμε να χρειαστεί να κάνουμε Μαραθώνιο δρόμο?. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iDO0uLMuJwM&feature=related ΡΕ τι θυμηθηκα απογευματιατικα πριν τη δουλεια..... Το χει το μαγαζι αυτο το κομματι? ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iDO0uLMuJwM&feature=related ΡΕ τι θυμηθηκα απογευματιατικα πριν τη δουλεια..... Το χει το μαγαζι αυτο το κομματι? ;D Δυστυχώς το juke-box δεν το 'χει μέσα. Ζηλεύω που πριν τη "δουλιά" έχεις τέτοιες σκέψεις. Τι να σκευτώ εγώ στις 6.20 το πρωϊ που ξεκινάω? Που θα φυτέψει ή θα ξεχορταριάσει το τμήμα πρασίνου? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς το juke-box δεν το 'χει μέσα. Ζηλεύω που πριν τη "δουλιά" έχεις τέτοιες σκέψεις. Τι να σκευτώ εγώ στις 6.20 το πρωϊ που ξεκινάω? Που θα φυτέψει ή θα ξεχορταριάσει το τμήμα πρασίνου? Χαχχαχαχ μολις γυρισα απο δουλεια. Σημερα παιζαμε στα Κολυμπια (καμμια 15 χλμ εξω απο την πολη). Παντα προσπαθω πριν τη δουλεια να ακουω - βλεπω κατι που γουσταρω. Με ανεβαζει και μου φτιαχνει τη διαθεση. Το Burn των Purple η κανενα Frank Marino η Pat Travers ειναι τα αγαπημενα μου. Καταλαβαινω ομως οτι πρωινιατικα δεν γινεται να ακους τετοια, το χω κανει κι εγω για χρονια. Τοτε εβαζα το walkman (μιας και πηγαινα με τραινο) και ακουγα Eric Johnson και φτιαχνομουν το ιδιο (για πρωι) ειδικα αν ειχε ωραια μερα. PS. το Victim Of Love ΠΑΝΤΑ με εφτιαχνε λογω αφ ενος λογω της ΠΟΛΥ μαγκιας στη μουσικη και αφ ετερου αυτος ο γλυκοπικρος τροπος που το τραγουδαει ο Henley. Και των Whitesnake το Victim Of Love με φτιαχνει εξ ισου Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση