pascal Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Gibson Les Paul Deluxe σε VOXAC15H. Ηχογράφηση του κλιπακίου στο Garageband. Μια στραβή (δηλαδή ατύχημα) με έκανε να αφήσω την κιθάρα για κάμποσο καιρό... Τώρα την ξαναβρήκα και την..."ξαναβρίσκω" Σχολιάστε πληζ :) και καλό χειμώνα σε όλους! (όποιος θέλει μπορώ να ανεβάσω και το backing track) My_Song_8.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 λιγο μουντη η κιθαρα για τα γουστα μου ;D εχει αρκετο φιλ κ ατμοσφαιρα αλλα τα λαθακια κ τα "κακα" bends το χαλανε... ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να παιξεις πολυ καλυτερα ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 θενκς, τέτοια να μου λες να διορθώνομαι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Νομιζω πως εχεις πιασει το νοημα η τη νοοτροπια της blues φρασεολογιας. Απλα χρειαζεσαι λιγη εξασκηση για να στανταρεις λιγο αυτα που εχεις να πεις και για να τα διατυπωσεις καλυτερα :) Μια στραβή (δηλαδή ατύχημα) με έκανε να αφήσω την κιθάρα για κάμποσο καιρό... Τώρα την ξαναβρήκα και την..."ξαναβρίσκω" Γερός-δυνατος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PetrucciGR Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 δεν είναι κι ασχημο. Λίγα μίκρα λαθάκια και πατήματα ίσως αλλά ... You' ve got the blues 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Γιώργο περαστικά και ελπίζω να είναι όλα ΟΚ απο εδω και στο εξής... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει η σχολή του "αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, μη το λες" Δυστυχώς για μένα και τους γύρω μου δεν ανήκω σε αυτή τη σχολή. Με όλο τον σεβασμό στην προσπάθειά σου και ακριβώς επειδή σέβομαι την προσπάθειά σου θα πω ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη. Δεν μιλάω για δάχτυλα προπέλες. Μιλάω για βασικά. Τα μισά λεφτα στο blues είναι τα bends. Δεν τα χεις. Ακόμα. Δεν ξέρω αν μπορείς καλύτερα, εγώ λέω τι άκουσα. Εκείνο στο 2:13 & 2:20, τι είναι βρε συ Pascal; Μη με παρεξηγείς, υπάρχουν αρκετά καλά στοιχεία αλλά............ δουλειά. Ελπίζω στο επόμενο clip posting σου να με βγάλεις μα..κα. Περαστικά και Σιδερένιος. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, ευχαριστώ για τα σχόλια και τας ευχάς! audiokostas, καλά κάνεις και τα λες. εννοείται ότι τίποτα δεν παίρνω προσωπικά και ότι αν δεν είχα καμιά διάθεση ν' ακούω κριτική, όσο σκληρή και να ναι, δεν θα ανέβαζα το κλιπάκι. Για να γίνω καλύτερος το ποστάρω, όχι για να... αυτοθαυμαστώ :) ΥΓ. Στο επόμενο θα μείνεις Μα.άκας&Σόλωνος γωνία ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Pascal εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι δεν ξέρεις ακόμα τις κλίμακες (την κλίμακα) σου και "κολυμπάς". Πατάς τη χορδή στο τάστο και δεν ξέρεις τι θα ακουστεί. Γιαυτό δεν σου βγαίνουν και τα bends. Δεν ξέρεις τι θα ακουστεί. Νομίζω ότι σου λείπει η εξάσκηση. Άσε τις ηχογραφήσεις και άρχισε να "κλέβεις" λικς από κιθαρίστες. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα. Δες πως αναπτύσσονται οι άλλοι στην κλίμακα. Και δουλειά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα μου αρεσε ο ηχος του κλιπ....... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση