bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ την ποθώ. Δίνεται όμως σε νταγλαράδες. Ειδαλλως θα ειχαμε καθε λογο να ελπιζουμε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Aυτο το κομματι,.. πως και γλυτωσε την "Πρωτοψαλτικη" μεταγλωτιση?? ;D Κατσε να κανω τουλαχιστον το ρεφραιν πριν με προλαβει αλλος..(αλλη?) ..προσαρμοσμενο σε ιθαγενη ( >:( ) δεδομενα: "Φιλη-σα ενα-κοριτσι,και-μου-α-ρε-σεεεεε... ..αλλα-τ'αγορι μου-μας βααα-ρεσεεεε..." ;D ;D ;D Και εγώ την ποθώ. Δίνεται όμως σε νταγλαράδες. ΟΚ!Εχω δηλαδη πιθανοτητες,ε?..Αλλα τι θα πει τ'αγορι μου..?... ??? ;D ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 ΟΚ!Εχω δηλαδη πιθανοτητες,ε?..Αλλα τι θα πει τ'αγορι μου..?... ??? ;D ;D Χιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Oχι και τα τρια!!! Πληηηζζζζ... ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bandit Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 ta poulia pou exw sto mpalkoni exoun trella8ei me ayto to komati.... (genika omws den ta poly empisteyomai giati trellainontai kai me vandi) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι έχει πάρα πολύ πλάκα το κλιπάκι : Γραφικό europower με τη φωνάρα της Katy και τον soft bi στίχο, από τις "κανονικές" σύγχρονες power metal κυκλοφορίες πολύ καλύτερο!!! YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ο τυπος το προχωρησε πολυ... [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει ο τύπος είναι εντελώς φευγάτος τους έχει αφήσει όλους χιλιόμετρα πίσω... Καταπληκτική εικαστική παρέμβαση φίλε bihla... YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αλλα τι θα πει τ'αγορι μου..?... ??? ;D ;D Τι να πω; Χαλάλι σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ο τυπος το προχωρησε πολυ... [flash=200,200] O τυπος θα πρεπει να εχει εικονισμα το Love It To Death του Alice Cooper. Tι να μας πει μωρε.... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση