blackie Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Για δε,για δε... ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τίποτε σε ελληνικό δεν έχεις; Το λέω γιατί έχω παραγγείλει κάτι σουβλάκια που πάνε γενικώς με το μέταλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 τς τς τς, τι party spoiler αυτός ο άνθρωπος :P 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Χαθηκε να βαλουν λιγη βρωμα και λιγο pitch shifting στη φωνη, τοση δουλεια εριξαν :P off-topic: Τι λαχταριστη κοπελιτσα ειναι αυτη ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentenced Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 @Wow! ok δεν ειναι στα ελληνικα αλλα ειναι ''ελληνικο'' ;D http://www.myspace.com/mindthegap_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Φτου κ είχα πει να ποστάρω κάτι πριν μας ξενερώσει ο eye! Σαν τον Χαλακατεβάκη από Απαράδεκτους ο άτιμος... Εντελώς party spoiler :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλύτερα φάε ένα σουβλάκι , αντί να γράψεις κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλύτερα φάε ένα σουβλάκι , αντί να γράψεις κάτι? Εγώ φταίω; Αφού μου αρέσει το ελληνικό ροκ, τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τι λαχταριστη κοπελιτσα ειναι αυτη ρε παιδια? Και εγώ την ποθώ. Δίνεται όμως σε νταγλαράδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 τελικά, το καλό τραγούδι παραμένει καλό τραγούδι, ανεξαρτήτως περιτυλίγματος (μέχρι και λαδόκολλας)... Δώστε βάση στους στίχοι Us girls we are so magical Soft skin, red lips, so kissable Hard to resist, so touchable Too good to deny it It ain't no big deal, it's innocent I kissed a girl and I liked it The taste of her cherry chapstick I kissed a girl just to try it I hope my boyfriend don't mind it It felt so wrong, it felt so right Don't mean I'm in love tonight I kissed a girl and I liked it I liked it μεγάλες στιγμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση