marathon Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιος από εσάς, που σήμερα έχετε 3+ κιθάρες, είχατε επίσης τόσες πολλές πριν 10 χρόνια? Εννοείται ότι το ερώτημα απευθύνεται σε αυτούς που έπαιζαν πριν 10 χρόνια... Τότε δεν είχαμε ούτε internet, ούτε Ebay, ούτε Made in China...ούτε η Gibson είχε 400 ευρώ...ούτε ευρώ είχαμε...(με 1,44 το δολάριο) Ούτε το Noiz υπήρχε να μας μάθει το Θωμά... Που θέλεις να καταλήξεις και μας ταλαιπωρείς? Με 150 ευρώ τη κιθάρα, γιατί κάποιος να μην έχει 10? Ένα παντελόνι έχεις? Να δείς που θα ξαναπάμε φτηνές-ακριβές κιθάρες...το είδα το έργο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Με 150 ευρώ τη κιθάρα, γιατί κάποιος να μην έχει 10? Ένα παντελόνι έχεις? Ισως το πιο ρεαλιστικο (απενοχοποιητικο) επιχειρημα που διαβασα τελευταια :D Εννοειται βεβαια πως οποιος ασχολειται με το αθλημα, εχει παψει προ πολλου να ασχολειται με την αγορα παντελονιων και λοιπων ενδυματων των 150 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Τότε δεν είχαμε ούτε internet, ούτε Ebay, ούτε Made in China...ούτε η Gibson είχε 400 ευρώ...ούτε ευρώ είχαμε...(με 1,44 το δολάριο) Μάλλον εγώ ζούσα τότε σε εναλλακτικό χωροχρονικό συνεχές, γιατί είχα internet. Ούτε το Noiz υπήρχε να μας μάθει το Θωμά... Ρίξε μια ματιά πάνω δεξιά... εκεί που είναι το σηματάκι του Noiz... έτσι μπράβο! Που θέλεις να καταλήξεις και μας ταλαιπωρείς? Με 150 ευρώ τη κιθάρα, γιατί κάποιος να μην έχει 10? Ένα παντελόνι έχεις? Έχω όσα παντελόνια χρειάζομαι. Ούτε ένα δεν έχει 150 ευρώ. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Ας επιστρέψουμε στα σημαντικά θέματα συζήτησης του forum, όπως πόσες κινέζικες, τσέχικες ή σομαλιανές κιθάρες μπορούμε να αγοράσουμε με το βασικό μισθό. ::) ::) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2009 Ρίξε μια ματιά πάνω δεξιά... εκεί που είναι το σηματάκι του Noiz... έτσι μπράβο Εκτος του οτι μας ταλαιπωρεις, τωρα μας αποπροσανατολιζεις κι ολας! ;D ;D ;D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιος από εσάς, που σήμερα έχετε 3+ κιθάρες, είχατε επίσης τόσες πολλές πριν 10 χρόνια? εγω ειχα περισσοτερες .....παλαια.... :D ειχα 34 κιθαρες το 1999 & τωρα ευτυχως μονο 10 (μαζι με τα μπασα και την ακουστικη)..... ;D γενικα οσο μεγαλωνω...ξεφορτωνω.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 το πρόβλημα είναι ότι αν δεν προλαβαίνεις να πιάσεις τις 3-4 κιθάρες, τι να πει κανεις και για τα άλλα όργανα. Εγώ κρατιέμαι τόσο καιρό να μην πάρω μπάσο αλλά πόσο θα αντέξω; Κι άμα πάρω δε θέλει και ενισχυτή; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σε έχω για έξυπνο παλλικάρι και περιμένω να καταλαβαίνεις τις μεταφορές και υπερβολές που βοηθάνε τη συζήτηση, αλλά μάλλον πρέπει να στα λέω μασημένα Μάλλον εγώ ζούσα τότε σε εναλλακτικό χωροχρονικό συνεχές, γιατί είχα internet. Όλοι είχαμε Internet, αλλά εσύ είχες πιστωτική? Ρίξε μια ματιά πάνω δεξιά... εκεί που είναι το σηματάκι του Noiz... έτσι μπράβο! Το Noiz τότε είχε ΜΟΝΟ 2 μέλη. Τον Yameth και τον Eyeprotocol που ελλείψει άλλων μάλλωνε με τον εαυτό του. Έχω όσα παντελόνια χρειάζομαι. Ούτε ένα δεν έχει 150 ευρώ. Αυτό ήταν μεταφορά. Όταν αγοράζεις από το Carrefour παντελόνι με 9,80 είναι σαν να αγοράζεις κιθάρα από τη Τσεχία με 120,35. Εσύ μπορεί να μην έχεις παντελόνι των 150 ευρώ...ο Evris όμως? Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Αν είναι για το καλό σου, δεν πειράζει καθόλου. Απλά σκέφτομαι ότι θα μπορούσες να πουλήσεις μια κιθάρα σου και να δείς ένα ψυχολόγο ;D Και για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα. Ο Edge βγαίνει στη σκηνή με 500 κιθάρες, ο Jeff Beck με μία. Ποιός χρειάζεται ψυχολόγο? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εκτος του οτι μας ταλαιπωρεις, τωρα μας αποπροσανατολιζεις κι ολας! ;D ;D ;D :) Αντίθετα με ότι πιστεύει ο marathon, μπορεί να είμαι έξυπνο παληκάρι, αλλά όντως έχω προβλήματα προσανατολισμού ενίοτε. Το παλεύω. ;D Όλοι είχαμε Internet, αλλά εσύ είχες πιστωτική? Εκείνη την εποχή είχα τέσσερις. Τώρα έχω δύο. Ο συμβολισμός που εμπεριέχεται εδώ ελπίζω να γίνεται εύκολα αντιληπτός, εξάλλου και εγώ σε έχω για έξυπνο παληκάρι (και σ'αγαπάω κι'ας με ταλαιπωρείς). ;D ;D Αυτό ήταν μεταφορά. Όταν αγοράζεις από το Carrefour παντελόνι με 9,80 είναι σαν να αγοράζεις κιθάρα από τη Τσεχία με 120,35. Εσύ μπορεί να μην έχεις παντελόνι των 150 ευρώ...ο Evris όμως? Αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα, ή, μάλλον, αν διαβάσεις το αρχικό post, θα καταλάβεις πόσο εκτός θέματος είναι η μεταφορά σου. Πιο σωστό θα ήταν να αναφερόσουν, ας πούμε, σε αντιανεμικά τζάκετ για μοτοσυκλέτες. Ένα είδος ένδυσης που ΔΕΝ γίνονται εκπτώσεις (εκτός αν είναι κάποιος τραγικά ηλίθιος) και αποτελεί ένα πολύ "προσωπικό" ρούχο. Για σκέψου το. ;) Για όνομα των Θεών, μη το πάμε σε ακριβές vs φτηνές πάλι, ε? 8) Και για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα. Ο Edge βγαίνει στη σκηνή με 500 κιθάρες, ο Jeff Beck με μία. Ποιός χρειάζεται ψυχολόγο? Μουσικοί όπως ο Edge, ο Bonamassa και ο Mayer μάλλον αποτελούν τη μειοψηφία. Η συντριπτική πλειοψηφία των top μουσικών που γνωρίζω, έχει μάλλον "κατασταλάξει" σε ένα έως τρία όργανα το πολύ, άσχετα αν έχουν 15 κομμάτια από το καθένα. Μια παράμετρος που αναφέρθηκε αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητη: δεν μιλάω σώνει και καλά για ΜΙΑ κιθάρα. Ή, αν δυο παντελόνια είναι από γραμμή μαζικής παραγωγής και 99% "ίδια", τότε πρόκειται για το ίδιο παντελόνι. Και χρειάζεσαι περισσότερα από ένα γιατί κάπου κάπου τα πλένεις κιόλας, φαντάζομαι. Εκτός αν είσαι ο Ιόλας, που τα φόραγε μόνο μια φορά και μετά τα πέταγε. ;) (και τώρα όσοι είναι κάτω των 30 ετών κάνουν google για να δουν σε ποια μπάντα έπαιζε ο Ιόλας. ;D ;D) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εκείνη την εποχή είχα τέσσερις. Τώρα έχω δύο. Ο συμβολισμός που εμπεριέχεται εδώ ελπίζω να γίνεται εύκολα αντιληπτός, εξάλλου και εγώ σε έχω για έξυπνο παληκάρι (και σ'αγαπάω κι'ας με ταλαιπωρείς). ;D ;D Αυτό ήταν ερώτηση παγίδα, για να καταλάβω την ηλικία σου...τώρα θα είμαι πιο "αυστηρός" μαζί σου ;D ;D...τα αισθήματα αμοιβαία! Πιο σωστό θα ήταν να αναφερόσουν, ας πούμε, σε αντιανεμικά τζάκετ για μοτοσυκλέτες. Ένα είδος ένδυσης που ΔΕΝ γίνονται εκπτώσεις (εκτός αν είναι κάποιος τραγικά ηλίθιος) και αποτελεί ένα πολύ "προσωπικό" ρούχο. Για σκέψου το. ;) Δεν έχει σημασία το παράδειγμα, αφού το νόημα έγινε κατανοητό. Αλλά και στις κιθάρες δεν γίνονται εκπτώσεις? Η συντριπτική πλειοψηφία των top μουσικών που γνωρίζω, έχει μάλλον "κατασταλάξει" σε ένα έως τρία όργανα το πολύ Άρα συμφωνούμε ότι "εμείς" που έχουμε πολλές και διαφορετικές κιθάρες, δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμα...δεν είναι κακό αυτό, μικροί είμαστε ακόμα :D :D. Αλλά μπορούμε με όλους αυτούς τους τεχνολογικούς πειρασμούς? Δεν θα ήθελες να δοκιμάσεις μια Flaxwood ή μια Moog? Kαι εάν τη πιάσεις στα χέρια σου, μπορείς μετά να την αφήσεις? και τώρα όσοι είναι κάτω των 30 ετών κάνουν google για να δουν σε ποια μπάντα έπαιζε ο Ιόλας. ;D Ο Ιόλας ήταν ροκ-σταρ!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μιλάω σώνει και καλά για ΜΙΑ κιθάρα. Ή, αν δυο παντελόνια είναι από γραμμή μαζικής παραγωγής και 99% "ίδια", τότε πρόκειται για το ίδιο παντελόνι. Τοτε ειμαι οκ! (εχω 4 τελε & 2 στρατ,αρα 2 κιθαρες!) :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση