Προς το περιεχόμενο

Too many guitars?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η συντριπτική πλειοψηφία των top μουσικών που γνωρίζω, έχει μάλλον "κατασταλάξει" σε ένα έως τρία όργανα το πολύ, άσχετα αν έχουν 15 κομμάτια από το καθένα.

συμφωνω απολυτα με το παραπανω.

αν και σιγουρα δεν ειμαι top μουσικος εχω κατασταλαξει σε 4 κιθαρες

που πραγματικα γουσταρω και δεν τις αλλαζω, και σιγουρα δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑ απολυτως ρολο η τιμη τους στην επιλογη μου αυτη.

εχω 43 κιθαρες και πριν 10χρονια ειχα 15 - 17

εχω ξεκινησει θεραπεια με νερο εμπλουτισμενο με οζον,

ελπιζω να δω αποτελεσματα και να καταφερω να τις μειωσω

και να κοψω και το τσιγαρο , ωστε να εχω μια πιο φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη.

;D

one more pls ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Άρα συμφωνούμε ότι "εμείς" που έχουμε πολλές και διαφορετικές κιθάρες, δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμα...δεν είναι κακό αυτό, μικροί είμαστε ακόμα :D :D. Αλλά μπορούμε με όλους αυτούς τους τεχνολογικούς πειρασμούς? Δεν θα ήθελες να δοκιμάσεις μια Flaxwood ή μια Moog? Kαι εάν τη πιάσεις στα χέρια σου, μπορείς μετά να την αφήσεις?

Μα, γι'αυτό έγραψα κάπου ότι θα ήθελα να ζω σε μια αγορά όπως στο Αμέρικα, όπου, όπως σωστά είπε ο Alter, μπορείς να αγοράζεις/πουλάς διαρκώς μεταχειρισμένα χωρίς τρομερή χασούρα. Σ'αυτή την περίπτωση θα μπορούσα μέσα σε δύο χρόνια να δοκιμάσω 50 κιθάρες, ε, κάπου δε θα κατέληγα?

Τώρα που το σκέφτομαι, μου ήρθε μια σατανική ιδέα. Ο Thomann δεν έχει 30 days return policy?  :o ;D ;D

Ο Ιόλας ήταν ροκ-σταρ!!! ;D ;D

Yep.  ;)

Τοτε ειμαι οκ! (εχω 4 τελε & 2 στρατ,αρα 2 κιθαρες!) :) :)

Αν έχουν τα ίδια μπράτσα-κορμούς που ξέρω ότι σου αρέσουν, ίδια τάστα και το ίδιο πάνω-κάτω σετάπ, τότε έχεις δίκιο.  ;)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Μουσικοί όπως ο Edge, ο Bonamassa και ο Mayer μάλλον αποτελούν τη μειοψηφία.

Ο κος Μποναμάσας είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση διότι καταρχήν είναι παίχτουρας ολκής*. Δεν παίζει με πολλές. Εχει πολλές. Αρα είναι connoiseur του ήχου του, συλλέκτης, χομπίστας, επαγγελματίας (που βγάζει καλά λεφτά από αυτό) και καλός χρήστης. Υπεύθυνος είναι και ο μπαμπάς του που ήταν έμπορος vintage οργάνων.

Οταν τα παραπάνω συνυπάρχουν δε πα να χουν και είκοσι. Αυτοί κρίνουν καλύτερα τη χρεία του επαγγέλματός τους από μας.

Συγγνώμη για τη διακοπή και σας αφήνω να συνεχίσετε  ;D

*όχι ότι οι άλλοι δεν είναι και βαριέμαι να αρχίσουμε

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Μα, γι'αυτό έγραψα κάπου ότι θα ήθελα να ζω σε μια αγορά όπως στο Αμέρικα, όπου, όπως σωστά είπε ο Alter, μπορείς να αγοράζεις/πουλάς διαρκώς μεταχειρισμένα χωρίς τρομερή χασούρα.

Το Ebay δεν σου κάνει? Πές ότι δεν θέλεις να πουλήσεις...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Το Ebay δεν σου κάνει? Πές ότι δεν θέλεις να πουλήσεις...

Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να μπλεχτώ με το ebay σαν πωλητής.  :-\

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Στην περίπτωσή μου οι πολλές+διαφορετικές κιθάρες αυτές καθαυτές με εμπνέουν να παίζω περισσότερο.

Το πρόβλημα έγκειται στο "παρασκήνιο" του να έχεις πολλές+διαφορετικές κιθάρες, δηλαδή το ψάξιμο, οι δοκιμές, τα mods, η συντήρηση που το κάθε ενα έχει τα χούγια του...που "κλέβουν" χρόνο από το playing (αν είσαι πειραγματάκιας βέβαια).

Οπότε και σιγά-σιγά τείνω σε λίγες (> 4).

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συντροφοι και συναγωνιστες,

Ζηταω τον λογο, ως μερος του κυκλου, για να κανω την προσωπικη μου εξομολογηση,

Παιζουμε και οι δυο (εγω και το εταιρον ημισυ) κιθαρα ερασιτεχνικα.

Με κοπο, επιμονη, κρυα - ζεστα ντουζ εναλλαξ αλλα και τεραστιες προσωπικες θυσιες εχουμε περικοψει οσο δεν παει αλλο τον εξοπλισμο μας, τοσο σε ποσοτητα οσο και σε "ποιοτητα".

Πια εχουμε :

- 2 ηλεκτρικες (LP, Strat) και μια ηλεκτραακουστικη στο σπιτι

και

- 1 ηλεκτρικη (Tele) και μια ακουστικη στο εξοχικο

Ολες τους ειναι διαφορετικων μουσικων προσανατολισμων, low budget απο Κορεα εως Τσεχια, Ινδονησια και Κινα (των 38 euro).

Απο τοτε που το καταφεραμε αυτο, η αλλαγη στη ζωη μου ηταν αμεση. Πια ειμαι ψηλοτερος, η οδοντοστοιχια μου ειναι απαστραπτουσα, αθλουμαι συχνοτερα, τυγχανω του σεβασμου επιφανων μελων του noiz και φιλοι μας καλουν στα σπιτια τους.

Ειμαι ο evris και ειμαι ενταξει.

My love for you is ticking clock, Berserker

Ειμαι ο evris και ειμαι ενταξει.

Καλά, μην ορκίζεσαι.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Εγώ πάλι ως άρρωστος μπασσίστας, αν δεν έχω ένα (ή και περισσότερα) απ'όλα δεν θα αισθανθώ εντάξει σαν τον Evris.  ;D

Ένα rick, ένα thunderbird, ένα alembic, ένα (καμιά δεκαριά) precision κ.ο.κ.  ;D  ;D  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου