warwickplayer Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 περα απ τη πλακα...τωρα ειδα το μπασοκιθαρο που παιζει ο charlie hunter και ειναι πολυ μπροστα...ειχα δει το συγκεκριμενο βιντεο και στο mezzo και τωρα μου ξανακεντρισε το ενδιαφερον.η καναδεζικη εταιρια dingwall βγαζει ολα της τα μοντελα με την τεχνολογια νοβαξ φρετ και οποιος εχει παιξει θα καταλαβει οτι ειναι το μελλον...για να καταλαβεται τι εννοω προσπαθηστε να παιξεται την συμετρικη σκαλα με 12 ημιτονια χροματικα στην Ε χορδη απ το τεταρτο ταστο με τεταρτο δαχτυλο και μονο με τεταρτο...ειναι παρα πολυ δυσκολο....με το dingwall γινεται παιχνιδακι... http://www.dingwallguitars.com/ Τωρα αν το εξαχορδο μπασο ειναι υπερβολη ο κυριος Tony levin και ο κυριος Tray Gunn θα διαφονισουν...και για να τους εχει να παιζουν στη μπαντα του ο Fripp...Αυτο κατι λεει.. I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 σατανικά κατασκευάσματα που έχουν σκοπό να αυξήσουν την ανεργία στους μπασίστες :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magicu Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 σατανικά κατασκευάσματα που έχουν σκοπό να αυξήσουν την ανεργία στους μπασίστες :) Μπασιστες και ανεργια δεν πανε μαζι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 απο το να παρω οχταχορδη , πιο φυσιολογικο θα μου ερχοταν να παρω κανενα chapman stick . ετσι και αλλιως η οχταχορδη μονο κιθαρα δεν ειναι Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 απο το να παρω οχταχορδη , πιο φυσιολογικο θα μου ερχοταν να παρω κανενα chapman stick . ετσι και αλλιως η οχταχορδη μονο κιθαρα δεν ειναι Δες σε παρακαλώ το μελαμψό παληκάρι στα video. ;) Γιατί εμένα κιθάρα μου φαίνεται ότι παίζει. 8) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 το μελαμψο παλικαρι μια χαρα παιζει. για ολους τους αλλου δεν ξερω ;D αυτοι οι μελαμψοι ειναι γεννημενα ταλεντα στις κιθαρες . απο μικροι παιζουν το αφρικανικο μονοχορδο !!! ;D Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση