plastic Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια γεια χαρα!!! Έχω πελαγώσει στην προσπάθεια να εγκαταστήσω το keyboard49 της Maudio.Ολα δουλευαν μια χαρα μεχρι που τραβηχτικε το καλωδιο από την θυρα του PC.Μετα από αυτό δεν το βλεπει κανενα sequencer (Reason Cubase κτλ). Εχω δοκιμασει σε άλλες θυρες, εχω δοκιμασει με άλλους drivers ..τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα σας εχει τυχει κατι αναλογο ; (ελπιζω να εχω τοποθετηθεί στο σωστο section του forum ) ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
algorhythm Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμασε να το βάλεις σε καποια άλλη θύρα usb , μπoρεί αυτο επειδη τραβηχτηκε το καλοδιό να εχει χαλάσει η θυρα, επίσης δοκίμασε να βάλεις κάποια άλλη usb συσκευή στην ίδια θύρα που είχες το keyboard να δεις αμα είναι η θύρα η το keyboard. Τουλαχιστον θα μαθεις τη φταιει... myspace.com/algofilms facebook.com/Algorhythm.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plastic Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2009 algorhythm το εχω δοκιμασει και σε αλλες θυρες και η θυρα δουλευει κανονικα. Μου φαινεται θα φαει πεταμα το keyboard :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
algorhythm Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2009 Πουλάω ένα midi keyboard ολοσ τυχαιος .. το έχω βάλει και αγγελία εδω στο Noiz.gr myspace.com/algofilms facebook.com/Algorhythm.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση