barzucci Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 ετσι μου ηρθαν στο μιαλο πρωι πρωι τα νιατα μου.... σας παραθετω αυτο!!! ibanez prestige se toneport, to backing to εφτιαξα εγω μια πρωινη αηδια για καλημερα ;D ;D ;D ;D ακουω!!!! heavy.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι και αηδία! Μια χαρά περπατάει, χωρίς μάλιστα να το έχεις "τραβήξει απ'τα μαλλιά" σε κάποιο σημείο. Γιατί δε το αναπτύσσεις κι άλλο εν καιρώ; ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ώραίο!Όντως προχώρα το και ανάπτυξε το.Το χεις... never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pit1991 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Prog/Heavy Metal... Οραιο man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terries Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αρκετή καλή προσπάθεια για πρόχειρο . Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Αηδία δεν θα το 'λεγα με τίποτα, ωραίο είναι. Απλά θέλει ακόμα ένα διαφορετικό θέμα (π.χ. κάτι πιό αργό) και μετά ξανα καμιά επανάληψη από το πρώτο θέμα κλπ κλπ κλπ Γενικά μην το παρατάς. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2009 YeaH MaN! Headbanger Ball Sallute Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα πρόχειρα ! Μου άρεσε πολυ , μου θύμησε το "άγριο παρελθόν μου"¨ ;) . Μια μόνο παρατήρηση ... οι δικασιές μου ακούγονται πολυ "gun machined" . Σα να έχουν ολα τα χτυπήματα την ίδια δυναμική και ακούγεται μηχανιστικό . Κατα τ'αλλα super He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Πολύ προχειρο όντως... μην μου πεις μέσα σε 5 λεπτά το κανες έ? Σε ποιον τα πουλας αυτά ρε? Ενα 4ωράκι να το κάνεις πιστεύω το φαγες άνετα εκτός αν είσαι αλλανιάρης κ ξέρεις καλά το copy paste.. 8) Πολύ ωραίο και keep the good job!! Στο Star Wars μάλλον έισαι Dark Side να φανταστώ? ;D www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση