dionisissab Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Μ' αρέσει υπερβολικά η θέλησή σου stathopa όπως επίσης και η όρεξη που έχεις για γκρουπάκι. Η ακρόαση μουσικής και η ταυτόχρονη προσπάθεια να παίξεις δεν φτάνει. καλό είναι να ακολουθήσεις το φίλο σου και να δημιουργήσετε το γκρουπάκι. Βοηθάει απίστευτα. Όσο παίζεις με άλλους ανθρώπους μαθαίνεις πολλά πράγματα και φυσικά ποτέ δεν έχεις να χάσεις κάτι....ίσα ίσα "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sixtrip Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Καλησπέρα παιδία,κι εγω εδώ και 6 μήνες κάνω μαθήματα.Και η κ.... όταν βλέπεις καθημέρινη βελτίωση στη τεχνική ειναι αν-πιστέφταμπλ.Είμαι 26 και βρίσκομαι στη Γαλλία.Και θέλω κι εγώ πολύ να βρώ μια μπαντα για να κάνουμε το χαβαλέ μας και να περνάμε καλά με σεβασμό πάντα στη μουσική. Αυτά!!! Keep going!!!! http://www.myspace.com/sixtrip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pandi Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Κι εγώ σε 2 βδομάδες ξεκινάω και είμαι 26. Καλή μας τύχη =] Και γω 52 είμαι και ξεκίνησα! Γούστα νά'χεις να βαράς να γεμίσει ο κόσμος ερασιτέχνες μουσικούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stathopa Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 keep on rockin' in the free world φιλοι μου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios_521 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 ...το χω ξαναπεί και επιμένω: όπως σε όλα τα όργανα, υπάρχει αυτόπου ονομάζουμε "δυναμικές" = δεν τα σπάμε ολη την ώρα, αλλά παίζουμε και λίγο πιο απαλά καμια φορά... +1 Όσο για το ερώτημα σου... Μη φοβάσαι τίποτα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση