solega Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 ερωτηση: το cry baby πως το κολλατε στη πεταλιερα σας με βελκρο??? τα ποδαρακια τι τα κανετε? γιατι εγω τα βγαζω μα οι βιδες περισσευουν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 εγω εχω βγαλει μεν τα ποδαρακια, αλλα εχω βαλει βελκρο παντου πανω στο πεταλι!!! κατω απο το πεταλι δηλαδη! και πανω απο τις βιδες! και κρατιεται μια χαρα! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2009 ΔΕΝ φεύγει τίποτα ;D απλά έχω βγάλει τα ποδαράκια απο όλα τα πετάλια και το velcro πιάνει μια χαρά! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αν πας σε ενα βιδαδικο θα σου δωσει 4 βιδες λιγο πιο μικρες ετσι ωστε να μην περισσευουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 κοντινα λιγακι τις υπαρχουσες και βιδωνοντας τες η μια δυστυχως εσπασε και εμεινε μεσα :( τωρα..?? τι κανουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εξέχει έστω και λίγο, μπορείς να την πιάσεις με μια πένσα και να την ξεβιδώσεις προσεκτικά. Αν δεν εξέχει μόνο σε μηχανουργείο μπορούν να στο φτιάξουν. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν φτιαχνεται το crybaby ειναι σχεδιασμενο να δουλευει και με 3 βιδες ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Σαν κάτι citroen που πάνε και με τις 3 ρόδες; Αυτό είναι; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 αφτο ακρηβοσ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Τι πεταλιέρα έχεις; Στην pedaltrain π.χ. έχω αφήσει τα δύο πάνω ποδαράκια, και τα έχω τοποθετήσει δίπλα στο κενό ώστε να δίνουν ένα επιπλέον πιάσιμο. Στην homemade πεταλιέρα μου (βάση από ξύλο) χρησιμοποίησα αυτά http://www.thomann.de/gr/harley_benton_mounties.htm και δουλεύουν τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση