Shelter Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ψάχνοντας κάτι σχετικά με σώματα telecaster έπεσα πάνω σε αυτό: http://www.zacharyguitars.com/070209pics.htm ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί, κάτι με 150-200 ευρώ τι είναι δηλαδή? Αυτή τουλάχιστον έχει σουηδέζικο ξύλο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 ..μην μου πείτε πως είναι αυτός ο "ακατανόμαστος" που πουλάει έπιπλα για κιθάρες και που πρέπει να του στείλεις βίντεο για να σε εγκρίνει, πριν μπορέσεις να παραγγείλεις? :o :o :o :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτώς ήνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αυτος ειναι. Και δε μπορεις να παραγγειλεις, φτιαχνει οτι γουσταρει και μετα, αν αποφασισει να την πουλησει του τη ζητας και αν εισαι καλο παιδι και καραμπουζουκλης παικτης μπορει να δεχτει να στην πουλησει. Α και πρεπει να εχεις ακριβο λαμπατο ενισχυτη οπωσδηποτε για να παρεις κιθαρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε σεις αυτή είναι βαρύτερη και από Gibson... Κατά τα άλλα για αυτόν που μιλάτε ΕΓΩ είμαι! Επίσης ζητώ ΩΔΙΩ να έχετε τελειώσει και να προτιμάτε Σατριγιάννη αντί Κολπλεης... (....ρε δε πάμε καλά...) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αυτος ειναι. Και δε μπορεις να παραγγειλεις, φτιαχνει οτι γουσταρει και μετα, αν αποφασισει να την πουλησει του τη ζητας και αν εισαι καλο παιδι και καραμπουζουκλης παικτης μπορει να δεχτει να στην πουλησει. Α και πρεπει να εχεις ακριβο λαμπατο ενισχυτη οπωσδηποτε για να παρεις κιθαρα του. ε, ρε κάτι γελοίοι που υπάρχουνε.. να δείτε που όλο και κάποια αμερικανάκια (στην καταγωγή ή στην ψυχή..) θα έχουν αγοράσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 μπα.... και στις ΗΠΑ σαν τον τρελλο του χωριου τον αντιμετωπιζουν...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Neck joint: Screwed Μπορω να πω οτι μου αρεσε... πολυ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Και φιλέτο για Tartar σου ψιλοκόβω πάνω της αν θέλεις. ;D ;D ;D ;D Ας είχα και εγώ ένα CNC (να κάνω μ@#!!*ίες) και θα σου έκανα την παλιά πόρτα του παππού Firebird ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση