solega Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TgadadHNXqQ&feature=related :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Βαλτου μπολικο βαθακι και ενα analog echo και εχεις ΚΑΡΦΙ Eric Johnson. Ο Joe ειναι οντως απιαστος αλλα εδω στις περισσοτερες φρασεις ειναι κλωνος του Eric (κι αυτο καλα το κανει ο μπαγασας) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Βαλτου μπολικο βαθακι και ενα analog echo και εχεις ΚΑΡΦΙ Eric Johnson. +1000 Ειδικα στο 0:17-0:25 ειναι καρμπον ej Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 ΦΟΒΕΡΟΣ! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δείτε τον σε μικρή ηλικία με το συγκρότημά του με κάτι διάσημους γιούς και φυσικά την dream κιθάρα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 8) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vit_hot Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματικα καλος! τωρα τελευταια τον ανακαλυψα κ εχω παθει πλακα.. απο δισκογραφικες δουλειες εχει κανει πολλες?θα βρουμε τιποτα στο greece? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Γι'αυτα τα licks τύπου EJ πάντως τον έχω ακούσει να αυτοσατυρίζεται σε κάποιο βίντεο. ;) απο δισκογραφικες δουλειες εχει κανει πολλες?θα βρουμε τιποτα στο greece? Ναι έχει κάνει αρκετές. Το Greece δεν ξέρω τι είναι όμως, δισκοπωλείο? ::) ::) ΦΟΒΕΡΟΣ! Που χάθηκες εσύ νιόπαντρε?? ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Που χάθηκες εσύ νιόπαντρε?? ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2009 "πραγματικα δεν υπαρχουν σχολια για τον Joe Bonamassa" Καλά μη το λες αυτό...έλληνες είμαστε... 8) Εδώ παραλίγο να βγάλουμε και τον Gus άχρηστο... :o Τον Ozzy ξεπεσμένο γιατί...μεγάλωσε :-\ Από τον Σταρόβα φτάσαμε μετά από αρκετές σελίδες στον Τσιτσάνη κ.ο.κ. Τι να λέμε τώρα!! Καλός και ο Joe αλλά εγω έχω ακούσει κάτι παιχταράδες στην παραλιακή...που να στα λέω ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση