Προς το περιεχόμενο

Ειδοποιήσεις απαντήσεων στο email

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρατήρησα ότι τελευταία οι ειδοποιήσεις για νέες απαντήσεις που λαμβάνω στο email μου, δεν περιέχουν το κείμενο της απάντησης, κάτι που ίσχυε μέχρι πρόσφατα.

Δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του προφίλ μου.

Μήπως έχει γίνει κάποια αλλαγή στο σύστημα;

Προσωπικά με βόλευε πολύ να διαβάζω την απάντηση στο email ειδοποίησης... 8)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Administrator

Γειά σου Ηλία κολώνα του σπιτιού μας!  :D

Επειδή πολλοί από αυτούς που λάμβαναν το κείμενο στα μηνύματα απαντούσαν στον αποστολέα με email κατευθείαν και τα λάμβανα εγώ (σαν webmaster) αντι ο παραλήπτης, απενεργοποίησα αυτη την επιλογή. Και εμένα βόλευε αλλά σίγουρα πολλοί δεν έχουν λάβει απάντηση στα πμ τους, και πολύ πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις με τους αποστολείς. Ηταν καθημερινά πολλές αυτές οι περιπτώσεις.

Live and let Live.

Γειά σου Ηλία κολώνα του σπιτιού μας!  :D

:P

Κρίμα, γιατί βόλευε πολύ. Πχ εγώ πολλές φορές διαβάζω τα mail μου μέσω κινητού και κατά συνέπεια και τις απαντήσεις σε θέματα που παρακολουθώ.

Τώρα θα πρέπει να πατάω το σχετικό link στο κινητό και να ανοίγω την αντίστοιχη σελίδα του NOIZ, (κάτι που συνεπάγεται και μεγαλύτερη χρέωση).

Μήπως γίνεται να έχει ο καθένας την επιλογή στο προφίλ του, για το αν θέλει να συμπεριλαμβάνεται η απάντηση στο συγκεκριμένο topic, στο ειδοποιητήριο email;

Σε κάποιο άλλο forum την έχω δει παλιότερα αυτή την επιλογή, αλλά δεν θυμάμαι αν ήτανε SMF.

www.facebook.com/YourPaintedSmile

με βολεύει και μένα να βλέπω το κείμενο... ίσως αν η διεύθυνση από την οποία έρχεται η ειδοποίηση είναι έτσι σεταρισμένη ώστε τυχόν απάντηση να κάνει bounce το πρόβλημα να λύνεται...

επίσης κάτι άλλο, έχω σετάρει την ειδοποίηση σε 3 κατηγορίες αγγελιων, αλλά ειδοποιήσεις λαμβάνω μόνο από τη μία...

• Administrator

Μήπως γίνεται να έχει ο καθένας την επιλογή στο προφίλ του, για το αν θέλει να συμπεριλαμβάνεται η απάντηση στο συγκεκριμένο topic, στο ειδοποιητήριο email;

Δυστυχώς...

Live and let Live.

• Administrator

Για την ώρα δηλαδή και μέχρι νεωτέρας. "Αύριο" ίσως μπορεί να γίνεται.

Live and let Live.

"Αύριο" ίσως μπορεί να γίνεται.

Πολιτικάντη...άσε τα λόγια και πιάσε τα έργα....θα σας φτιάξω και γιοφύρια...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• 2 μήνες αργότερα...

Συγγνώμη αν έχει συζητηθεί και αλλού, αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις μέσω email;

Όταν υπάρχει απάντηση σε θέμα που έχω συμμετοχή, δεν μου έρχεται πλέον πάντα ειδοποίηση (για το πρώτο αδιάβαστο). Και το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος "κανόνας" σε αυτή τη "συμπεριφορά". Κάποιες φορές ειδοποιούμαι κανονικά, κάποιες όχι.

Επίσης, στα προσωπικά μηνύματα εδώ και κανένα μήνα δεν ειδοποιούμαι ποτέ με email.

Οι ρυθμίσεις του προφίλ μου είναι ΟΚ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου