djpetropoulakis Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Παιδιά καλησπέρα!!! Θέλω να αγοράσω την TC Electronic Desktop Konnekt 6 (firewire audio interface). Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτή την κάρτα (drivers,αξιοπιστία,ποιότητα ήχου) ας προσθέσει κάτι στο post. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Δημήτρης Mobile Phone: 6938530936 Email: [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
luckystrike Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά καλησπέρα!!! Θέλω να αγοράσω την TC Electronic Desktop Konnekt 6 (firewire audio interface). Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτή την κάρτα (drivers,αξιοπιστία,ποιότητα ήχου) ας προσθέσει κάτι στο post. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Δημήτρης Mobile Phone: 6938530936 Email: [email protected] Πολυ καλη καρτουλα ειναι την εχω δουλεψει. Απο latency ειναι ικανοποιητικη και εχει τρεξει project πολυ βαρυ που RME το ετρεχε σε 70% CPU. Μερικα glitches εκανε η tc αλλα το ετρεξε. Γι'αυτα τα λεφτα θα στη συνιστουσα ανεπιφυλακτα. Εχει και τη δυνατοτητα να κανεις hardware monitoring χωρις latency και ο ηχος της ειναι αξιοπρεπεστατος. Το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν εχει midi i/o αλλα ο περισσοτερος κοσμος χρησιμοποιει usb midi keyboards πλεον οποτε αυτο δεν ειναι σημαντικο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djpetropoulakis Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Σ'ευχαριστώ φίλε μου τελικά την παρήγγειλα!!! Όντως η κάρτα τα σπάει. Για το θέμα του midi είμαι τυχερός που το Kurzweil που έχω έχει USB ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση