barzucci Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2009 Thanks guys!!!! λοιπον το εγραψα με μια squier των 100 euro ασεταριστη τελειως στο toneport!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2009 σε αγαπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 κατ'εμε επαιξες παρα μα παρα μα ΠΑΡΑ πολλα Καλοπροαιρετα παντα,συμφωνω και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Καλοπροαιρετα παντα,συμφωνω και εγω. +1 Απο ηχο πολυ καλο ομολογω.... 8) ;) www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
watchmen Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε μου τεχνικα εισαι μεγαλη παιχτουρα!(σιγουρα κλασσης ανωτερος απο μενα...) αλλα τα σημεια που δεν φαινοταν ποσο καλος εισαι,αυτα δηλαδη που δεν επιανε το κοντερ 15 νοτες/sec Tongue Tongue τα γουσταρα πολυ περισσοτερο! παιζεις χρονια κ με δασκαλο να υποθεσω ε?? όχι, με δασκάλα παίζει ;D I am chasomeritus and Goal Keeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2009 εισαι πολυ καλος παιχτης απο οτι ακουσα και καταλαβα! μπραβο λιγο πιο συγκεκριμενες φρασεις και παυσεις (στα εχουν πει και πιο πριν φιλοι) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 αγαπη μου...να το ανακοινωσω στο φορουμ?ασε με σε παρακαλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2009 ποιος παντρευεται!? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση