barzucci Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 ΠΟΛΥ ΓΡΥΓΟΡΟ JAM ΑΚΟΥΩ ΣΧΟΛΙΑ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΦΤΥΑΡΙΑ!!!!! blues_jam.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PetrucciGR Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 You've got the blues :) :) :) Πολύ καλό. Απο ήχο δεν μπορώ να το κρίνω γιατι το ακούω χαμηλά λόγω εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 κατ'εμε επαιξες παρα μα παρα μα ΠΑΡΑ πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
barzucci Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 ειμαι λιγο πολυλογας τι να κανω!!!! ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 ωραίος ο παίχτης. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 φιλε μου τεχνικα εισαι μεγαλη παιχτουρα!(σιγουρα κλασσης ανωτερος απο μενα...) αλλα τα σημεια που δεν φαινοταν ποσο καλος εισαι,αυτα δηλαδη που δεν επιανε το κοντερ 15 νοτες/sec :P :P τα γουσταρα πολυ περισσοτερο! παιζεις χρονια κ με δασκαλο να υποθεσω ε?? ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Φοβερος ο ηχος φιλτατε barzucci, πολυ ωραιο σκασιμο και ογκο η νοτα. Εμενα προσωπικα μου αρεσαν περισσοτερο τα γρηγορα περασματα ,αλλα και τα σιγανα ωραια ηταν ;D. Αστους να λενε :D. Ο ΜΑΡΣΑΛ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Αστους να λενε Καλα ντε δεν τον ειπα κ καμπουρη... ::) απλα ειπα την προσωπικη μου αποψη,που στην ουσια τον αποθεωσα... ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Ωραίος... :) Μου άρεσαν στο 2:00 περίπου και μετά κάποια περάσματα που μου ακούστηκαν για mixolydian... Τα γρήγορα παιξίματα δεν με χάλασαν, αλλά θα προτιμούσα περισσότερες και μεγαλύτερες παύσεις ... Ήθελα να ακούσω δηλαδή περισσότερες αναπνοές ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2009 Ωραίος ήχος και ευχέρεια στο παίξιμο,δώσε του όμως ανάσες. ;) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση