tele Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Γειά και χαρά σε όλους τους guitarfreaks . Ήρθε η ώρα να αλλάξω χορδές , λόγω οικονομικής στενότητας , βλέπε Θωμά , είπα να επισκεφτώ ένα μαγαζί δεν 8α πώ όνομα . Θα πώ όμως ότι είναι πάνω στην Χ.Τρικούπη στα δεξιά μετά τα γραφεία ενός κόμματος . Αυτός ο τύπος είχε κάτι χορδές , δικής του κατασκευής εν ονόματι MASTRO έκαναν 5,50 Ε , πήρα λοιπόν ένα σετ 10 (παίζω με 11 αλλα όπως είπε δεν είχε γιατί με αυτές παίζει 1 στους 10 ) . Στο ψητό όταν άνοιξα λοιπόν το κουτί , το οποίο δεν είναι αεροστεγώς κλειστό , διαπίστωσα οτι έιχε 2 μι καντίνι και 2 σι ( μπράβο!! ) . Σαν αίσθηση έχουν μία ελαστικότητα και μία καθαρότητα στον ήχο ( να μου πεις " ρε φίλε είναι καινούριες " ) οκ . Λέω τώρα μήπως θα πρέπει να υποστηρίζουμε το εγχώριο προϊόν ? Απο την άλλη είχε 5,50 ενώ το MUSIC PRODUKTIV έχει πολύ καλύτερες με 3 - 4 ευρώ . Πότε 8α μπουν τα πράγματα στην θέση που τους αξίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Αυτες ειναι? παντως απο ..image λιγο καγκουρικο που φαίνονται....δεν τις εχω δοκιμασει αλλα μου φαινεται περιεργο που καποιος ιδιωτης εδωσε τοσα πολλα χρηματα για να αγορασει εξοπλισμο τυλιγματος χορδων,ειναι σιγουρα 100% ελληνικες?(εχω δει και τα σετ του για μπουζουκι) δεδομενου ομως οτι πανω-κατω ολες οι χορδες ειναι ιδιες ακριβες μου φαινονται,καλυτερα να παιρνεις φθηνοτερες χορδες απο το εξωτερικο & να τις αλλαζεις συχνοτερα ,με κοστος γυρω στα 3 ευρω το πακετο συμφερει περισσοτερο (αλλωστε καλες χορδες ειναι ΜΟΝΟ οι καινουργιες χορδες :wink: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Γεια σου φιλε μου. Λοιπον εγω δεν ειμαι κιθαριστας για να κρινω αν οντως οι χορδες ηταν καλυτερες. Ομως συμφωνω οτι πρπρι να υποστηριζοθμε τα εγχωρια προιοντα. Τωρα αν ο ηχος σου σου φαινεται καλυτερος νομιζω οτι 1,5 ευρω παραπανω δεν ειναι καποιο εξωφρενικο ποσο Γνωμη βεβαια αυτη, καποιος κιθαριστας θα κρινει καλυτερα αν ισχυει αυτό Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Superfunk και εμένα περίεργο :? μου φένεται το γεγονός να πάρει κάποιος όλο τον εξοπλισμό και να κάνει δικές του χορδές. Εάν ήταν ακριβή - ποιοτική χορδή τότε πάει και έρχεται, αλλά σε φθηνή ποιότητα μου φένεται σαν "οικονομική αυτοκτονία", μάλλον Made in Korea χορδή σε πακετάκι Made in Greece. :D Βρήκα φθηνή χορδή Black Diamond με 3,50 Euro, Μade in USA σε κατάστημα εδώ στην Ελλάδα. ήταν μια χαρά για τα χρήματα τους, εώς τώρα γιατί τις έχω πάνω 2 -3 μέρες. Αλλά θα παραγγείλω τις Pyeamid από τον Θωμά γιατί με έχεις βάλει στην μπρίζα :D Θέλω να τις δοκιμάσω ! lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Γνωστό το μαγαζί. Τις εν λόγω χορδές τις έχω δοκιμάσει μεμονωμένα, αντιμετωπίζοντας τα...εκτός προγράμματος σπασίματα χορδών. Δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tele Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Ναι αυτές είναι , απο ότι διάβασα έχει εργοστάσιο στο Μεσολόγγι και είναι σε συνεργασία με Γερμανούς , κάτι τέτοιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2005 Εσένα σου κάτσαν καλά στο χέρι σαν αυτές που είχες ώς τώρα; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tele Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 είναι περίεργες ? σαν να μην μου κάθεται η Μι μπάσο σαν να μην κουρδίζεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roxerose Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2005 χαίρεται.Εγώ δοκίμασα τις black diamond και μου έκατσαν πολύ καλά μπορώ να πώ σε αντίθεση με τις ernie ball που έβαλα τώρα επειδή του τελείωσαν οι b.d και που δεν μου αρεσαν καθόλου.επίσης μου είπε ότι η εταιρεία αυτη κατασκευάζει τις DR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση