Προς το περιεχόμενο

boss me 70 ή μεταχειρισμενη tonelab se????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλαράκο ToneLab. απλό και εύχρηστο.

Καλύτερα να έχεις στα πόδια σου την επιλογή του εφέ που θα ενεργοποιήσεις,

παρα να παιδεύσαι με τo programming των efects του boss.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 91
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ναι αλλα και με την με70 ειναι ολα στα ποδια σου και με ακομα μεγαλυτερη ευκολια απο την TL...απλα δεν ξερω απο ποιοτητα ηχου τι θα λεει..και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τισ ακουσω και να τις συγκρινω γτ η μια δεν εχει ερθει ακομη και η αλλη δεν κυκλοφορει πλεον...

χαχα..εντελως αστειο..  :)

• Administrator

αν θελεις πολλα (ισως και αχρηστα) εφφε και δεν σε ενδιαφερει τοσο η γνησιοτητα στα drives της κιθαρας πανε σε boss . αν σε ενδιαφερει ο μως τουλαχιστον για αρχη ενας καλος και "γνησιος" ηχος και στα καθαρα και στα βρωμικα.......πανε για tonelab.

Αυτό το... "γνήσιο" μήπως μπορείς να μας το περιγράψεις;  ::)

Εγώ ξέρω σαν γνήσια πχ τα συγκεκριμμένα πεταλάκια πάνω στα οποία έχουν στηθεί τα περισσότερα νεώτερα μπουτίκ που χρυσοπληρώνουμε αλλά και αυτά που προσομοιώνονται στις πεταλιέρες. Νομίζω ότι αν καποιος ήθελε να αντιγράψει κάτι, θα το'κανε καλύτερα αυτός που κατασκεύασε το αυθεντικό (μια που μιλάμε για γνήσια). 

Προς τον ερωτώντα:

Πάρε μια μυρωδιά για το πως ακούγεται το καθένα ξεχωριστά:

http://www.bossus.com/go/compact_pedal_demo/

Μετά άκου την πεταλιέρα:

http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=1001&ParentId=248

Και ακόμα πιό μετά τρέχα να ακούσεις αυτά που κυκλοφοράνε στην αγορά (Tonelab, Boss κλπ) και τότε καταλήγεις. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν θα πέσεις έξω όποια και να πάρεις. Εμείς όλοι έχουμε κατασταλάξει γιατί τις είχαμε / έχουμε και πανω τους βγάζουμε τον ήχο μας. Κάποιοι τον έχουν κλείνωντας τα μάτια και πειράζοντας τους διακόπτες και κάποιοι βολεύονται με τα έτοιμα preset. Και στα δύο δεν χάνεις. Είναι θέμα επιλογής. Κουμπάκια ή Preset;

Live and let Live.

και οχι δεν με ενδιαφερουν τα πααρα πολλα αχρηστα εφε....θελω τα 4-5 καλα βασικα εφε..

αυτα!!!  :)

μπορεις να πεις πια εφε θελεις ακριβως? :)

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

αλλη μια ερωτηση αλλα μαλλον και αυτη καθοριστικη στην επιλογη μου...Εχω και ενα boss ds1 κ ενα morley bad horsie 2....θελω να τα συνδεσω με οποια πεταλιερα παρω τελικα..ο μονοσ τροποσ που μπορω ειναι σε σειρα πριν ή μετα την πεταλιερα??και αν ναι πως θα ηταν πιο ''σωστο'' ετσι ωστε να μην επειρεασει την ''κλασσικη'' σειρα των εφε μαλλον καλυτερα κιθαρα>wah>ds1>πεταλιερα>amp ε?????

• Administrator

ειναι εντελω υποκειμενικο!!!!!!

Επειδή λοιπόν το εννοείς έτσι... γιατί το αναφέρεις σε αντιπαράθεση αντικειμενικών προσοντων; Για να τους μπερδέψεις;  ;D

αλλη μια ερωτηση αλλα μαλλον και αυτη καθοριστικη στην επιλογη μου...Εχω και ενα boss ds1 κ ενα morley bad horsie 2....θελω να τα συνδεσω με οποια πεταλιερα παρω τελικα..ο μονοσ τροποσ που μπορω ειναι σε σειρα πριν ή μετα την πεταλιερα??και αν ναι πως θα ηταν πιο ''σωστο'' ετσι ωστε να μην επειρεασει την ''κλασσικη'' σειρα των εφε μαλλον καλυτερα κιθαρα>wah>ds1>πεταλιερα>amp ε?????

Αφού θα πάρεις wah και ds1 με την πεταλιέρα... Αυτά που έχεις θα τα πουλήσεις και θα αφαιρέσεις το ποσό από την αγορά της πεταλιέρας.  ;)

Live and let Live.

κιθαρα>wah>ds1>πεταλιερα>amp ε?????

Κοντά έπεσες  κιθάρα-->ds1-->wah-->Πεταλιέρα-->Ενισχυτής.

Μαλλον οτι ειχα και εγω στην πεταλιερα μου (με...20 αναλογικα πεταλια & το ιδιο βαρος) η οποια βγηκε και αυτη νοκ-αουτ & μαλιστα απο τον πρωτο γυρο... ;D ;D

Μακάρι να ήταν μόνο απο πεταλάκια ;D

Το ρακ είχε πάνω power regulator, Behringer V-Amp Pro, effects απο το DSP2024, όλα άυτά πήγαιναν στη δικάναλη λαμπάτη προενίσχυση Τ1953 και πρίν απο αυτά, Power Wah της Morley και το προσφάτος αποκτειθέν Electroharmonix Metal Muff ή DOD YJM 308.

A επίσης η midi πεταλιέρα FCB1010 της behringer.

Βασικά δεν είχα παράπονο απ'τον ήχο μου, είχα τα πάντα και εύκολα, απο καθαρά μέχρι οτι γκάζι ήθελα. Το θέμα της tonelab όμως ήρθε γιατί έψαχνα κάτι πίο αναλογικό στο θέμa του ήχου μου και αυτό καμία απο τις boss που δοκίμασα, δεν μου το έβγαλε. Ακόμα και η GT-10.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

τα εφε που χρησιμοποιω ειναι overdrive,distortion,chorus,delay,flanger αυτα..

δεν ξερω αν θα τα πουλησω γτ σε περιπτωση που παρω πχ την boss θελω να εχω 2 drive

και θα χρησιμοποιησω το pedal της για volume η κατι αλλο αφου θα εχω το wah..

με την tl ισως και να μην χρειαζονται τα πεταλακια αφου εχει 2 pedal αλλα δεν ξερω..

το θεμα ειναι αν χρειαστει να τα συνδεσω πως θα ειναι το σωστοτερο..νομιζω η TL εχει ξεχωριστο input για προσθετα πεταλακια..ισχυει αυτο η κανω λαθος???

και τεσπα πως θα μπορουσα να το κανω αν ηθελα να τα συνδεσω?

η σειρα που τα εβαλα πιο πανω ειναι θεωρητικα ''σωστη''?????

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου