Προς το περιεχόμενο

The end of Oasis!

Alchemist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...Σόρρυ αλλά ένα μάτσο άχρηστοι ήταν και μόνο..,να πάνε απο κει που'ρθαν , 0 σε όλα τους ,0 προσφορά στην μουσική , 0 κουλτούρα ,αει στα κομμάτια απο δώ, πολύ χώρο έχουν πιάσει ήδη στο forum...

ποια ειναι η μοναδα μετρησης της κουλτουρας;  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ποια ειναι η μοναδα μετρησης της κουλτουρας;  :)

Το ένα Jackson, χρησιμοποιείται διεθνώς για μονάδα μέτρησης της κουτλούρας, προς τιμήν του βασιληά.

Ένα Jackson υποδιαιρείται σε centi-Jackson (cJ), mili-Jackson (mJ) και μικαελ-Jackson (μJ)

Οι Άγγλοι δε χρησιμοποιούν το μπητλ, προς τιμήν γνωστής Βρεττανικής μπάντας.

Ένα μπήτλ = 12 Jackson.

0 σε όλα τους

Ξέχασες το 0 οι ώρες τους.

Υ.Γ. Εγώ ξαφνιάστηκα με αυτό το τοπικ γιατί νόμιζα πως είχαν πάψει να υφίστανται καιρό πριν οι Oasis. Πέραν του What's the story morning glory, έχω το Be Here Now, που δε μ αρέσει καθόλου και γενικά ΔΕ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ OASIS. There said, out of my system...

ποια ειναι η μοναδα μετρησης της κουλτουρας;

ειναι συνθετος τυπος:

(ψευτοκομμουνιστικη μεταπολιτευτικη ιδεολογια) =ΨΜΙ

(ποιοτικισμος του ****υ με μπολικη αγνοια)=ΠΚΜΑ

(αντιληψη της Ελλαδας ως κεντρο του κοσμου)=ΑΕΚΚ

(αισθητικη χτισμενη απο αμμο και μηδενικη παιδεια)=ΑΧΑΜΠ

(απολυτο αλαθητο του εαυτου μας)=ΑΑΕ

εχουμε και λεμε

((ΨΜΙ*ΠΚΜΑ/ΑΕΚΚ)*(ΑΧΑΜΠ+ΑΑΕ)) * 1000

Αν το αποτελλεσμα ειναι μεγαλυτερο της μοναδας εισαι ο μεσος Ελληνας,αν ειναι πανω απο 3 μοναδες εισαι ο μεσος Ελληνας κουλτουριαρης,αν ειναι πανω απο 6 μπορεις να γραφτεις τζαμπα στο ΠΑΣΟΚ & τη ΝΔ κερδιζοντας δωρεαν εισητηρια στους..πολιτιστικους Αυγουστους που διοργανωνουν ,αν ειναι πανω απο 12 πρεπει να πεις στη συντροφισα Αμαλια να ξυρισει επιτελους τις μασχαλες της & να χαμηλωσεις επιτελους την ενταση οταν ακους Θωμα Μπακαλακο....

αν ειναι κατω απο τη μοναδα πρεπει επιτελους να καταλαβεις οτι οχι δεν εγραψε την σονατα υπο το σεληνοφως ο David Hasselhof...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ειναι συνθετος τυπος:

(ψευτοκομμουνιστικη μεταπολιτευτικη ιδεολογια) =ΨΜΙ

(ποιοτικισμος του ****υ με μπολικη αγνοια)=ΠΚΜΑ

(αντιληψη της Ελλαδας ως κεντρο του κοσμου)=ΑΕΚΚ

(αισθητικη χτισμενη απο αμμο και μηδενικη παιδεια)=ΑΧΑΜΠ

(απολυτο αλαθητο του εαυτου μας)=ΑΑΕ

εχουμε και λεμε

((ΨΜΙ*ΠΚΜΑ/ΑΕΚΚ)*(ΑΧΑΜΠ+ΑΑΕ)) * 1000

Αυτός είναι ο τύπος υπολογισμού, όπως πολύ σωστά αναφέρεις.

Αν και πρόσφατες έρευνες συζητάνε πως ο ΑΑΕ πρέπει να πολλαπλασιαστεί με ένα συντελεστή 10 γιατί υπήρχαν κάποια παράδοξα αποτελέσματα όπως για παράδειγμα ότι ο Μαλμστιν είναι κουλτούρα με βαθμό 100 Τζάκσον, αλλά ο Σατριάνι έβγαινε με 87 Τζάκσον.

εσυ για να καταλαβω..ΜΠΑΝΤΑ & ΜΟΥΣΙΚΗ πας να ακουσεις ...ή ΠΑΙΚΤΕΣ? ;D ;D

Γιατι μπερδευτηκα... ;D ;D

εγω παλι ΛΙΓΟΥΣ βλεπω και ακομα ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ακουω...... ;D

ελπιζω βεβαια και ΕΣΥ να εισαι απο αυτους που ΞΕΡΟΥΝ να γράφουν "πιασάρικα ποπ-ροκ τραγουδάκια" και να μας πεις ΕΝΑ τετοιο τραγουδι σου,για να  παρουμε στα σοβαρα την υποτιμητικη σου αυτη δηλωση....μια και αν ΔΕΝ εχεις γραψει εστω και ΕΝΑ τετοιο τραγουδι προφανως δεν δικαιουσαι να κρινεις αυτους που ΕΧΟΥΝ γραψει ΔΕΚΑΔΕΣ τετοια...εκτος βεβαια και αν δεν ΘΕΛΕΙΣ να γραψεις μια και εισαι ενας αγνος σταυροφορος της ποιοτικης ...μουσικης... & δεν θελεις να πουληθεις  κτλ,κτλ..... :)

νομιζω οτι λες μπουρδες.

ειναι γνωστο οτι για να παρεις το seal of aprooval του Tsak πρεπει να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ολα τα ωραια ΠΟΠ κομματια παιζοντας χιλιαδες αχρηστες νοτες..... ;D

Ακούω και το συγκρότημα και τους μουσικούς ξεχωριστά και τις συνθέσεις τι να κάνουμε τώρα αυτό είναι το βίτσιο μου, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε το συγκρότημα ούτε οι μουσικοί του ξεχωριστά μου λένε κάτι παικτικά εντάξει συνθετικά έκαναν επιτυχία, πατώντας όμως υπερβολικά στους προγόνους τους σε σημείο αηδιαστικό...

Αν δεν βλέπεις και δεν ακούς "επιτυχίες" και "ποπ τραγουδάκια" και δεν είσαι κουφός ή τυφλός, σου προτείνω να τεντώσεις τα αυτιά σου και να ανοίξεις τα μάτια σου στα δεκάδες "χιτ" που βγαίνουν κάθε μήνα από μουσικούς και συγκροτήματα που εντάσσονται στην popular μουσική, κι αν βαριέσαι διάβασε τουλάχιστον τους καταλόγους των charts αλλά μη μας μπαλαμουτιάζεις με "ξερολιάσεις" τύπου "ΕΓΩ δε βλέπω και δεν ακούω" σιγά ρε μεγάλε γνώστη και κριτή...

Όσο για το αν γράφω κι εγώ, ναι γράφω πολλά από απλά ποπ έως δυσκολότερα progressive rock και ορχηστρικά, αλλά πρώτα θα τα ανεβάσω και μετά έλα να μου πεις... Όσο για ποιοτική μουσική, σταυροφορίες και ξεπουλήματα δε θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω το αφελές "αστείο" σου διότι εκτιμώ ΟΛΑ τα είδη της μουσικής και δεν κολλάω σε Μεσαιωνικές απόψεις τύπου "εγώ δεν πουλιέμαι" που σημαίνουν ότι "δε μπορώ να γράψω μια καλή μελωδία", ΟΜΩΣ και σαν έμπειρος ακροατής, έχω κάθε δικαίωμα να κριτικάρω αυτό που ακούω και δεν είναι καθόλου προφανές ότι πρέπει να είσαι songwriter για να κρίνεις, οι μεγαλύτεροι κριτικοί από δημοσιογράφους μέχρι στελέχη δισκογραφικών και κάποιοι εξωγήινοι μάγοι τύπου John Kalodner ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ songwriters...

Για άλλη μια φορά τα επιχειρήματά σου βρίθουν κολλημένων απόψεων, περιορισμένων και ελιτίστικων ακροάσεων και αοριστολογιών...

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

Για άλλη μια φορά τα επιχειρήματά σου βρίθουν κολλημένων απόψεων, περιορισμένων και ελιτίστικων ακροάσεων και αοριστολογιών...

οχι ρε μαμωτο!δεν θα κοιμηθω το βραδυ μια και δεν με εγκρινεις..... ;D

σου προτείνω να τεντώσεις τα αυτιά σου και να ανοίξεις τα μάτια σου στα δεκάδες "χιτ" που βγαίνουν κάθε μήνα

μωρε δεν αντιλεγω ελα ομως που τα τραγουδια των OASIS δεν ανηκουν στην κατηγορια αυτη μια και ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ (& δεν εχουν χαθει στον χρονο οπως  οντως η πλειονοτης των ασματων των one hit wonders( 

Όσο για το αν γράφω κι εγώ, ναι γράφω πολλά από απλά ποπ έως δυσκολότερα progressive rock και ορχηστρικά, αλλά πρώτα θα τα ανεβάσω και μετά έλα να μου πεις.

αντε ντε....να ακουσουμε και εμεις.....

οχι ρε μαμωτο!δεν θα κοιμηθω το βραδυ

Ε.. καλά και εσύ... πέσε μισή ώρα το μεσημέρι.. μη το κάνεις θέμα...

:) :) :) :)

ενταξει,μονο ομως αν ερθεις να μου γλυκοφιλησεις τις ...πατουσες....με Σαλλονικιωτικη τεχνικη....

οχι ρε μαμωτο!δεν θα κοιμηθω το βραδυ μια και δεν με εγκρινεις..... ;D

μωρε δεν αντιλεγω ελα ομως που τα τραγουδια των OASIS δεν ανηκουν στην κατηγορια αυτη μια και ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ (& δεν εχουν χαθει στον χρονο οπως  οντως η πλειονοτης των ασματων των one hit wonders(  

αντε ντε....να ακουσουμε και εμεις.....

Το βράδυ είναι η καλύτερη ώρα για να γράφεις τραγούδια, άντε καλά σου έκατσε πάλι !

Ελάχιστα από τα τραγούδια των oasis είναι διαχρονικά για μπάντα που έχει κυκλοφορήσει 9 άλμπουμ και 22 singles (μου αρέσει αρκετά ο 2ος δίσκος τους και ειδικά το "don't look back in anger" που το θεωρώ το καλύτερό τους τραγούδι) από εκεί και πέρα τα περισσότερα κολυμπούν στη μετριότητα και επίσης μέρος της "διαχρονικότητάς" τους οφείλεται περισσότερο στα γνωστά καραγκιοζιλίκια που κατά καιρούς επιδίδονται παρά στην ποιότητα των μουσικών τους έργων...

Ελπίζω να τα ανεβάσω σύντομα και θα ΣΕ στείλλλω ειδοποίηση...

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου