marilazi Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 παιξτε κ σεις .. !! ¨ :) γιατι η μουσικη νομιζω πρεπει να παιζεται στους δρομους!χαχα http://www.youtube.com/watch?v=YobdNUslwog&feature=player_embedded www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Πολύ ωραίοι! (Ε λοιπόν μου πήρε ώρα να πάρω χαμπάρι πως είστε στην Παλια Πόλη!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 πολυ πολυ ωραιο..............μπραβο....και με πολυ ωραια φωνητικα...........πολυ γουσταρα ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 και γ@@ω παιδια!!ΜΠΡΑΒΟ!!! ΨΗΘΗΚΑ Κ ΓΩ Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Μπράβο ρε άντε όλοι στους δρόμους... ;D Πλάκα πλάκα θα μπορούσε να οργανωθεί κάτι τέτοιο από το Noiz με ίσως και κάποιο μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Μπράβο ρε αλάνια..... ;D ;D ;D ;D ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Πολύ ωραίοι guyz!!! :) Οι καλύτερες φάσεις είναι αυτές. Εμάς η καλύτερη φάση που μας είχε κάτσει ήταν όταν είχαμε βρεθεί Χριστούγεννα στο μοναστηράκι φέτος με μεγάλη παρέα με σκοπό να πούμε για πλάκα τα κάλαντα ;D ενώ εγώ και ο κολλητός μου είχαμε ακουστικές.Τελικά ανεβαίνοντας τον δρόμο πετύχαμε ένα Σέρβο κιθαρίστα,απίστευτος τύπος, που σολαρε με μια squier πάνω σε backing tracks και τον ακούσαμε...καταλήξαμε να παίζουμε μαζί του για κανένα 3ωρο ενώ διάφοροι μουσικοί προστίθενταν καθώς περνούσαν, ήταν πραγματικά καταπληκτικό!!! :) Ορίστε και μια φωτογραφία:(είμαι ο κερατάς αριστερά ;D) Υ.Γ.Συγνώμη αν σου κατέστρεψα το τοπικ με το άκυρο ποστ μου :-X απλά ήθελα να παραθέσω κάπου και την δική μου παρόμοια εμπειρία. ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2009 Πλάκα πλάκα θα μπορούσε να οργανωθεί κάτι τέτοιο από το Noiz με ίσως και κάποιο μήνυμα. Κορυφαία Ιδέα?? +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 αφου πηγαμε μετα να βγουμε απο μια πυλη της παλιας πολης,συναντησαμε ενα βουλγαρο γερακο που επαιζε και τραγουδουσε,επι τοπου του αφηνουμε τα 5 ευρω που καποιοι μας δωσαν με το ζορι ..βγαζουμε κιθαρα κρουστα,παθαινει ο τυπος ενα ψιλο σοκ αλλα μετα τζαμαραμε για λιγη ωρα .σκεφτομουν γενικοτερα οτι η μουσικη ετσι πρπεει να παιζεται..βασικα απ το καθενα μπορει να αλλαξει πχ αν βαλουμε εναν απλο στοχο να ανεβασουμε βιντεακια σε αυτο το thread ο καθενας να παιζουμε στο δρομο. '' Πλάκα πλάκα θα μπορούσε να οργανωθεί κάτι τέτοιο από το Noiz με ίσως και κάποιο μήνυμα.'' :) ... η να παμε ολοι μαζι. http://www.playingforchange.com www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Αυτο ειναι πριν η μετα που ειδατε την Christina? ;) ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση