odis13 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Επί της ουσίας (και διορθώστε με αν κάνω λάθος), είναι εντύπωσή μου ή κανείς απ' όσους αναφέρθηκαν στη μουσικολογία τις τελευταίες δύο μέρες δεν είχε επιλέξει να ασχοληθεί αλλά κατέληξε εκεί χάρη στο μοναδικό εκπαιδευτικό και εξεταστικό σύστημα της χώρας μας; Φανταζομαι οτι για να δηλωσει καποιος αυτη τη σχολη σιγουρα εχει καποιο ενδιαφερον στη μουσικη, και το λεω αυτο λογω των εξτρα ειδικων μαθηματων που πρεπει να δωσεις. Δεν ειναι μια σχολη που θα ελεγες "ας την βαλω και αυτη" την ωρα που κανεις το μηχανογραφικο. Και - ένας θεός ξέρει - πόσοι πέρασαν στη Νοσηλευτική Ιωαννίνων αλλά ντρέπονται να το πουν διότι είναι μουσικό το φόρουμ. Αστο καλυτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Φανταζομαι οτι για να δηλωσει καποιος αυτη τη σχολη σιγουρα εχει καποιο ενδιαφερον στη μουσικη, και το λεω αυτο λογω των εξτρα ειδικων μαθηματων που πρεπει να δωσεις. Δεν ειναι μια σχολη που θα ελεγες "ας την βαλω και αυτη" την ωρα που κανεις το μηχανογραφικο. Ναι ρε παιδί μου... αλλά δε σου κάνει και 'σένα εντύπωση ότι μέσα σε δύο μέρες έχουμε πήξει στα thread για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ τόσους μήνες δεν υπήρχε κανένα; Φαντάζομαι ότι κάποιος με μουσικολογικά ενδιαφέροντα, δεν έχει κανένα λόγο να μην ανοίγει συναφή θέματα τόσους μήνες... άσε που κανονικά τέτοιες συζητήσεις είναι προτιμότερο να γίνονται ΠΡΙΝ συμπληρωθεί το μηχανογραφικό. Δε ξέρω.. έχω την εντύπωση ότι κάποιοι απλώς εξεπλάγησαν όταν ανακοινώθηκαν οι βάσεις και τίποτε περισσότερο. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Δε ξέρω.. έχω την εντύπωση ότι κάποιοι απλώς εξεπλάγησαν όταν ανακοινώθηκαν οι βάσεις και τίποτε περισσότερο. Bet they did :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Αφιερωνω το δευτερο δυστιχο του ρεφραιν στην μαθητιωσα νεολαια της Ελλαδος.... ;D (αντε του χρονου θα μπαινεις σε Πανεπιστημιο και με αρνητικο βαθμο,-1,-5 κτλ.... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Επί της ουσίας (και διορθώστε με αν κάνω λάθος), είναι εντύπωσή μου ή κανείς απ' όσους αναφέρθηκαν στη μουσικολογία τις τελευταίες δύο μέρες δεν είχε επιλέξει να ασχοληθεί αλλά κατέληξε εκεί χάρη στο μοναδικό εκπαιδευτικό και εξεταστικό σύστημα της χώρας μας; Δεν ειναι μεγαλο ποσοστό αυτοι που λες, τουλαχιστον στη σχολή μου. Το πολυ να είναι ενα 90-95%. Παραπανω αποκλειεται. Βασικά αυτό που λαμβανω απο συζητήσεις με τους νεοτερους (τα καλα του να χρωστας στα 25 σου, μαθήματα του πρώτου έτους :P) είναι οτι δεν υπάρχει σχεδον κανένα μουσικό ενδιαφερον. Η σχολή πλεον εχει αρκετα ψηλη βαση (σε σχεση με το 7,5 επι των ημερών μου) για να πεις ότι μπαινουν με σποντα ομως. Η αληθεια ειναι ότι μετά τα παιδαγωγικα τμηματα που πλεον μπαινεις με βαθμο 22-23 και πανω, είναι η δευτερη καλυτερη ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί το ονειρο καθε ελληνα. Να διοριστεί "δασκαλος". Κατά τ'αλλα απο τη στιγμή που δεν υπάρχει μουσικολογία στην Ελλαδα, οι σπουδες για καποιον που θελει να μεινει εδω και να μη γινει εκπαιδευτικός, είναι απλά αχρηστες, σε επιπεδο επαγγελματικής αποκαταστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 είναι η δευτερη καλυτερη ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί το ονειρο καθε ελληνα. Να διοριστεί "δασκαλος". Ενταξει καλη φαση ειναι το δασκαλιλικι,8-15 ωρες δουλεια την εβδομαδα,4 μηνες διακοπες...δεν ειναι και ασχημα.... ;D μεχρι και ΚΑΝΟΝΙΚΗ δουλεια μπορεις να κανεις παραλληλα... ;D (να κοβεις σαλαμια π.χ. ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2010 Μαμα, βγες απο το account του Superfunk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση