Προς το περιεχόμενο

SD HotRails ή Little '59 για Tele;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια λιγο ασχετη ερωτηση απλα επειδη αναφερθηκε απο τον odis.......

ODIS: Μπορεις να μου πεις την γνωμη σου για τον hot rails στην neck θεση και στα καθαρα αλλα και στα βρωμικα?και συνδιασμενο με τον ssl-1 γιατι σκεφτομαι εναν τετοιο συνδιασμο?

Λοιπον...καταρχας οι διπλοι σε μεγεθος μονου ειναι απο τους αγαπημενους μου τυπους μαγνητων για neck θεση. Ο Hot Rails ειναι απο τους πιο δυνατους και στην αρχη ειχα καποιους ενδοιασμους λογω του output του αλλα τελικα με εξεπληξε ευχαριστα. Στα καθαρα ειναι αρκετα "στρογγυλος" αλλα μπορει να δαγκώσει αρκετα αν τον σπρωξεις με τις δυναμικες στο δεξι...Δε θα σου δωσει τα καθαρα ενος medium output PAF, ουτε αυτα ενος low output sc, θα σου δωσει ομως ενα δικο του ενδιαφερον ηχο πληρως αξιοποιησιμο. Σπλιταρισμενος δινει ενα χρηστικο ηχο μονου μαγνητη. Στα βρωμικα εχει ογκο και ειναι οτι πρεπει για "creamy" distortion sounds.

Με τον SSL-1 δουλευει αρκετα ωραια σπλιταρισμενος αλλα και ολοκληρος ( η θεση Neck HotRails HB + Mid SSL1 SC ειναι μια θεση που χρησιμοποιω πολυ πιο συχνα απο οτι πιστευα οτι θα χρησιμοποιουσα).

Εν ολιγοις, εμενα μου αρεσει. Τον εμαθα και μπορω πλεον να βγαλω πολλους ηχους που εχω στο κεφαλι μου απο αυτον τον μαγνητη. Παρεπιπτοντως οποτε ακουσα αυτο το μαγνητη σε bridge δε μου αρεσε καθολου.

Αλλες λιγοτερο γκαζομενες λυσεις ειναι ειτε ο Little 59, ο οποιος ειναι αισθητα πιο mild και λιγο πιο all around λογω χαμηλοτερου output καθως και ο αντιστοιχος Haeussell ο οποιος στα καθαρα και στο split απλα δεν παιζεται (στα δυνατα γκαζια ομως ο HR τον αφηνει πισω, και λογικο βεβαια αφου εχουν αισθητη διαφορα output).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

παιζει να ειμαι και απο τους μοναδικους που του αρεσει ο hot rails στην bridge θεση.......δεν ξερω εμενα μου αρεσει αρκετα αυτος ο μαγνητης.....αλλα γουστα ειναι αυτα..... ;)....και κατι τελευταιο ...θα ηθελα τη γνωμη σου τι ακριβως σε χαλασε στον hot rails στην bridge?

RUN FOREST....RUN!!!!

και κατι τελευταιο ...θα ηθελα τη γνωμη σου τι ακριβως σε χαλασε στον hot rails στην bridge?

..Η κιθαρα του... ;D  ;D  ;D  ;D

ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!

καθως και ο αντιστοιχος Haeussell ο οποιος στα καθαρα και στο split απλα δεν παιζεται (στα δυνατα γκαζια ομως ο HR τον αφηνει πισω, και λογικο βεβαια αφου εχουν αισθητη διαφορα output).

Εγω παιδιά απλά να πω οτι υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα παιχτών που προτιμούν μικρότερο output στον μαγνήτη ακόμα και για πολύ overdriven ήχους...

Είναι θέμα ηχοχρώματος περισσότερο...

μεγάλη μερίδα παιχτών που προτιμούν μικρότερο output στον μαγνήτη ακόμα και για πολύ overdriven ήχους...

+1

give your hands some sweet tele lovin'

Εγω παιδιά απλά να πω οτι υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα παιχτών που προτιμούν μικρότερο output στον μαγνήτη ακόμα και για πολύ overdriven ήχους...

+ 2

Και εγω,...

αν και σε αυτο το μεγεθος εχω τον παλιο καλο μου hotrails (απ'την πρωτη "φουρνια"-1989) ως αγιο δισκοποτηρο....

Μονο που δεν "καθεται" καλα σε οργανα με εμφανως τονισμενες μεσαιες,γιατι και αυτος τις εχει τονισμενες,και συν το μεγαλο output,αρχιζουν οι "τσιγκινες" εμπειριες.... ;)

ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!

Kαι βεβαια. Και εγω για βαρυ overdrive πολλες φορες προτιμω τον Lil 59 που εχω στη strat μου. Για fuzz ηχους προτιμω μονους η οσο το δυνατον πιο low διπλους, εκτος απο οταν θελω να τα βαλω ολα στο τερμα και να γινει χαμος. Για αυτο αναφερθηκα σε δυνατα γκαζια, δηλαδη μπολικο και βαρυ distortion ως και  ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛ?, οπου εκει η πλειοψηφια προτιμα μεγαλο output.

παιζει να ειμαι και απο τους μοναδικους που του αρεσει ο hot rails στην bridge θεση.......δεν ξερω εμενα μου αρεσει αρκετα αυτος ο μαγνητης.....αλλα γουστα ειναι αυτα..... ;)....και κατι τελευταιο ...θα ηθελα τη γνωμη σου τι ακριβως σε χαλασε στον hot rails στην bridge?

Μου φανηκε λιγο πιο "λεπτος" απο οτι θα τον ηθελα και ξυριζε λιγο σε ορισμενες κιθαρες. Στα βρωμικα δηλαδη δε με ικανοποιησε και τοσο...και οταν ενας bridge μαγνητης με τετοιο τεραστιο output δε με ικανοποιει στα βρωμικα, it's a fair guess οτι ο καθαρος ηχος θα ειναι για τα μπαζα (για τα δικα μου αφτια).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου