Προς το περιεχόμενο

SD HotRails ή Little '59 για Tele;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και οι hotrails/little59 είναι hot, να εξέταζα το σενάριο για έναν medium output αντίστοιχο και αν ναί ποιό;

αν ο hotrails έχει όντως 11κΩ έξοδο, τότε δεν τον λες και hi output..πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί ο δικός μου hotrails για strat έχει έξοδο γύρω στα 17kΩ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αμα παρεις τον Hot rails κ εαν εισαι απο σαλονικα ελα να κανουμε ενα test drive παρεα!  ;D

Χαχαχά! Πολύ θα το ήθελα bluezlick αλλά μάλλον θα μου σπάσουν τις πινακίδες! Είμαι απο Αθήνα. Αν κάτσει όμως και βάλω hotrails σε προκαλώ σε ένα jam-war ;D

give your hands some sweet tele lovin'

Χαχαχά! Πολύ θα το ήθελα bluezlick αλλά μάλλον θα μου σπάσουν τις πινακίδες! Είμαι απο Αθήνα. Αν κάτσει όμως και βάλω hotrails σε προκαλώ σε ένα jam-war ;D

εκλεισε!  ;D

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

μερικες συμβουλες κ μερικες αληθειες!

εαν θελεις εναν λιγοτερο γκαζωμενο διπλο καλυτερα βαλε hot rails!

ο little 59 ειναι αρκετα γκαζωμενος αμα ριξεις μια ματια εδω

http://www.seymourduncan.com/comparetones

μαλλον τα ειπες αναποδα ο hot rails ειναι πιο γκαζωμενος απο το '59....εγω εχω τον hot rails σε μια strat και ειναι πολυ ωραιος........και τα καθαρα του και ιδιατερα τα βρωμικα.....δεν ξυνει καθολου και εχει πολυ γεματο ηχο....επισης εαν τον σπλιταρεις και τον βαλεις να παιξει με τον neck εκει ειναι που θα παθεις πλακα ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

...επισης εαν τον σπλιταρεις και τον βαλεις να παιξει με τον neck εκει ειναι που θα παθεις πλακα ;)

Τι εννοείς θα πάθω πλάκα;  :o μιλάς για strat αλλά για πες εντυπώσεις

give your hands some sweet tele lovin'

εννοω θα εχεις εναν καταπληκτικο tele ηχο που απεκτησα εγω στην strat μου.....παντως ειναι πολυ ωραιος μαγνητης ........βεβαια αρεσει σε μενα ετσι αλλος μπορει να σου πει αλλα..........αλλα φαντασου οτι στα γκαζια ειναι εξαιρετικος χωρις να ξυνει καθολου....ενω και τα καθαρα του ειναι μια χαρα........εσυ αποφασιζεις ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

μαλλον τα ειπες αναποδα ο hot rails ειναι πιο γκαζωμενος απο το '59....

μαλλον εσυ δεν διαβασες το λινκ...... ;)

κ επειδη βαριεσε να διαβαζεις  ;)

little 59 17k

hot rails 14,8K

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

μαλλον εσυ δεν διαβασες το λινκ...... ;)

κ επειδη βαριεσε να διαβαζεις  ;)

little 59 17k

hot rails 14,8K

ναι λαθος κοιταξα για strat.....παντως μου κανει εντυπωση να ειναι πιο δυνατος ο '59 που γενικα ειναι πιο vintage.....απο τον hot rails.......οποτε ακυρο οτι ειναι πιο δυνατος ο hot rails συμφωνα με του s.d τα τεφτερια

RUN FOREST....RUN!!!!

Τι εννοείς θα πάθω πλάκα;  :o μιλάς για strat αλλά για πες εντυπώσεις

μην τα μπερδευεις! διαφερουν πολυ οι μαγνητες απο τελε σε στρατ!  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου