ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 αγορασα σημερα το guitar rig 3.0.1.1004 και ψαχνοντας το ειπα να κανω import καποια ετοιμα presets παω στο import banks...kai env moy emfanizei to bank oti exei φορτωθει στο guitar rig, εντουτοις δεν μου εμφανιζει τους ειχους που περιεχει αυτο το bank ekana apo monow moy yparxonta banks του guitar rig (export bank) kai sthn synexeia import bank και δεν εχω κανενα προβλημα ποιο είναι το προβλημα με το import bank???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kse lover Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 sorry για το off-topic ;D αλλα που βρηκες τα presets??εχς φαει τον κοσμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 http://www.guitarampmodeling.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kse lover Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω πολυ φιλε μου παρεπιπτοντως,μηπως τρεχεις vista?? ισως να χρειαζεται δικαιωματα διαχειριστη(που δεν νομιζω)αλλα μια δοκιμη δεν βλαπτει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
watchmen Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 αυτός που τα έκανε είχε άλλη έκδοση πχ 3.1.1....... I am chasomeritus and Goal Keeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση