Nestoras Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2009 Με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη καθώς στα πλαίσια του ετήσιου festival που γίνεται στο Malmö είδα τους Gang 0f Four. Από τους παλιούς ήταν μόνο οι Andy Gill & Jon King μαζί με 2 πιτσιρικάδες στη rhythm section. Το γκρουπ ήταν συγκλονιστικό και ο ήχος παρέπεμπε στην πρώτη τους περίοδο (Εntertainment- Solid Gold).Το συναίσθημα που πήρα ήταν ανάλογο της συγκίνησης όταν είδα στην Αθήνα τους Mecano. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη καθώς στα πλαίσια του ετήσιου festival που γίνεται στο Malmö είδα τους Gang 0f Four. Από τους παλιούς ήταν μόνο οι Andy Gill & Jon King μαζί με 2 πιτσιρικάδες στη rhythm section. Το γκρουπ ήταν συγκλονιστικό και ο ήχος παρέπεμπε στην πρώτη τους περίοδο (Εntertainment- Solid Gold).Το συναίσθημα που πήρα ήταν ανάλογο της συγκίνησης όταν είδα στην Αθήνα τους Mecano. Gang of Four...... Στο Entertainment ειδικά, μπαντάρα. Θα ήθελα να τους δω. Τυχερέ. Mecano........Κι εγώ τα λάτρευα πιτσιρικάς. Που χάθηκαν; :P Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Gang of Four...... Στο Entertainment ειδικά, μπαντάρα. Θα ήθελα να τους δω. Τυχερέ. Mecano........Κι εγώ τα λάτρευα πιτσιρικάς. Που χάθηκαν; :P 1) Καταπληκτικοί 30 χρόνια μετά. 2) Και όμως πριν λίγα χρόνια εμφανίστηκαν στο γνωστό μαγαζί της Λιοσίων. Τια αριστουργήματα γέννησε και η 1η περίοδος του Νew wave. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι οι Gang of Four ήταν ίσως η μεγαλύτερη επιρροή που είχαν οι "Tρύπες"... Anyway φοβερή μπάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι οι Gang of Four ήταν ίσως η μεγαλύτερη επιρροή που είχαν οι "Tρύπες"... Anyway φοβερή μπάντα... Δεν είσαι ο μόνος. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση