audiokostas Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 ε,αρα ερχεσαι στα λογια μας,δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ελπις. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ισως όχι εμφατικά πλέον όπως άλλοτε συνήθιζα (και τσούζουνε τ' άτιμα τα γκλομπς), αλλά θα διαφωνήσω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Και εγω θα ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ να διαφωνησω με τον...εαυτο μου..(να'την και η σχιζοφρενεια και μου τα ελεγε ο γιατρος.. ;D),αλλα ΠΩΣ? Αφου αμα δεν αλλαξουν τα ΑΤΟΜΑ ,δεν θα μπορεσει να αλλαξει και το ΜΟΝΤΕΛΛΟ διακυβερνησης της χωρας,και αρα και η αποτελεσματικοτητα (και γενικη συμπεριφορα) τοσο της δημοσιας διοικησης αλλα και των πολιτων... αρα ΠΩΣ θα γινει? αφου ολοι ξερουμε οτι οι μισοι Ελληνες "τρωνε" απο το ενα κομμα & οι αλλοι μισοι απο το αλλο....(και βεβαια στην τελικη και απο ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ χρονων...ολοι μας μονο για την παρτη μας νοιαζομαστε) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 και βεβαια στην τελικη και απο ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ χρονων...ολοι μας μονο για την παρτη μας νοιαζομαστε Το κακό είναι ότι έχουμε χαλάσει και τους...Γερμανούς. Είδες τι ωραίες μίζες έσπρωχνε ο Fritz της Siemens? Λές ότι μόνο στην Ελλάδα τις έδινε? Στη Γερμανία τίποτα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 μωρε μιζα παντου παιζει (& ειδικα στη Γερμανια με τοσες κολλοσιαιες εταιριες),αλλα παιζουν και ανθρωπινες πολεις,και υποδομες,και αξιοπρεπεις μισθοι & σωστο περιβαλλον και κρατικοι μηχανισμοι που σεβονται τους πολιτες και εθνικη συνειδηση και σεβασμος του διπλανου σου και,και,και,..... μονο εδω παιζει μιζα και καλαμαρακι τηγανητο και εχει ο θεος.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 επίσης το ότι η δημόσια διοίκηση έχει μια παγιωμένη δομή, δεν σημαίνει και πως εφαρμόζει την ίδια πολιτική καθώς οι κυβερνήσεις αλλάζουν ;) Θα 'θελες να το αναπτύξεις; Διότι δεν σημαίνει τίποτα όπως καταλαβαίνω εγώ. Αν εννοείς ότι η καθε κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη δημοσια διοίκηση προς όφελός της, προσλαμβάνοντας δικούς της... Σωστά. Αυτό γίνεται αλλά δεν αναιρεί σε τίποτα αυτό που λέει ο Eyeprotocol. Και πες ότι αυτοί που δεν έχουν ανέβει στην κυβέρνηση ανέβουν. Ακόμα και αν (λέω ΑΝ) χρησιμοποιήσουν/ επανδρώσουν αξιοκρατικά το δημόσιο, τι διαφορά θα προκύψει σε αυτά που συζητάμε; Ολοι πιστεύουν στον κρατισμό. Και οι έξω και οι μέσα. Και τα κοκκινο-πορτοκαλο-ροζ απ' έξω τη διόγκωση του κρατισμού πρεσβεύουν αναπόφευκτα λόγω ιδεολογίας. Ασχετα αν με το πρόσχημα του φιλελευθερισμού ή την παρένεση της Ε.Ε. τα πρασινο-μπλε κόμματα ρίχνουν στάχτη στα μάτια μας με κινήσεις ιδιωτικοποίησης. Δυστυχώς ακόμα και σήμερα ( το συνειδητοποίησα 30 χρόνια αργότερα) στην Ελλάδα μπορείς να κανεις 2 κινήσεις για να επιζήσεις. 1. Να έχεις εργοδότη το κράτος. 2. Να έχεις πελάτη το κράτος. Γιατί αλλιώς σε έφαγε το μαυρο σκοτάδι της μεταχρονολογημένης επιταγής και του ισοπεδωτικού φορολογικού συστήματος που θεωρεί εκ προιμίου δεδομένο ότι είσαι απατεώνας και σαν τέτοιο σε αντιμετωπίζει. (Βλέπε περαίωση) Γι αυτό το θέμα απέχει πολύ απο τις πολιτικές / κομματικές ιδεολογίες και η μόνη λύση είναι η Μισουσβήση. Εδώ είναι Ελλάδα και σαν έλληνες θέλουμε το δημόσιο μας. Είναι τόσο παγιωμένη ανάγκη που κανείς νέος δεν πιστεύει ότι μπορεί να ζήσει στον τόπο του (επαρχία) αξιοπρεπώς από ίδια μέσα και ελπίζει σε θέση δημοσίου εκεί ή αναγκαστικά Αθήνα. Πολύ απλά γιατί δεν δημιουργούμε σαν κράτος αξιοπρεπείς συνθήκες ιδιωτικής ανάπτυξης στην περιφέρεια αλλά και στο κέντρο. Και έπεται συνέχεια. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Το κακό είναι ότι έχουμε χαλάσει και τους...Γερμανούς. Είδες τι ωραίες μίζες έσπρωχνε ο Fritz της Siemens? Λές ότι μόνο στην Ελλάδα τις έδινε? Στη Γερμανία τίποτα? Οι μίζες των Γερμανών ήταν για να πουλήσουν. Οχι να αγοράσουν. Δεν αναιρεί το ανήθικο της υπόθεσης αλλά διαφέρει αρα ΠΩΣ θα γινει? Στ' άρματα, στ΄άρματα, πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες, ποτέ θα κά, ποτέ θα κααανειειει... είμαστε δυο, είμαστε τρεις και φτάνουμε και μεις οι τρεις.......... Μη ακούτε τον Παππουfunk παιδιά. Ο πεσσιμισμός είναι πατέρας της στασιμότητας (δικό μου, sic ε; ). Οσο υπάρχει χώμα και σπόρος (αντε και λίγη βροχή - ροχάλες από το άλλο thread μη αποδεκτές) υπάρχει και ελπίδα για το δάσος. Κι ας καίγεται...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Οσο υπάρχει χώμα και σπόρος (αντε και λίγη βροχή - ροχάλες από το άλλο thread μη αποδεκτές) υπάρχει και ελπίδα για το δάσος. Εγώ πάντως έχω φυτέψει βασιλικό...θεωρείται πολιτική τοποθέτηση? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Θα 'θελες να το αναπτύξεις; Διότι δεν σημαίνει τίποτα όπως καταλαβαίνω εγώ. Αν εννοείς ότι η καθε κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη δημοσια διοίκηση προς όφελός της, προσλαμβάνοντας δικούς της... Σωστά. Αυτό γίνεται αλλά δεν αναιρεί σε τίποτα αυτό που λέει ο Eyeprotocol. Και πες ότι αυτοί που δεν έχουν ανέβει στην κυβέρνηση ανέβουν. Ακόμα και αν (λέω ΑΝ) χρησιμοποιήσουν/ επανδρώσουν αξιοκρατικά το δημόσιο, τι διαφορά θα προκύψει σε αυτά που συζητάμε; Ολοι πιστεύουν στον κρατισμό. Και οι έξω και οι μέσα. Και τα κοκκινο-πορτοκαλο-ροζ απ' έξω τη διόγκωση του κρατισμού πρεσβεύουν αναπόφευκτα λόγω ιδεολογίας. Ασχετα αν με το πρόσχημα του φιλελευθερισμού ή την παρένεση της Ε.Ε. τα πρασινο-μπλε κόμματα ρίχνουν στάχτη στα μάτια μας με κινήσεις ιδιοτικοποίησης. Δυστυχώς ακόμα και σήμερα ( το συνειδητοποίησα 30 χρόνια αργότερα) στην Ελλάδα μπορείς να κανεις 2 κινήσεις για να επιζήσεις. 1. Να έχεις εργοδότη το κράτος. 2. Να έχεις πελάτη το κράτος. Γιατί αλλιώς σε έφαγε το μαυρο σκοτάδι της μεταχρονολογημένης επιταγής και του ισοπεδωτικού φορολογικού συστήματος που θεωρεί εκ προιμίου δεδομένο ότι είσαι απατεώνας και σαν τέτοιο σε αντιμετωπίζει. (Βλέπε περαίωση) Γι αυτό το θέμα απέχει πολύ απο τις πολιτικές / κομματικές ιδεολογίες και η μόνη λύση είναι η Μισουσβήση. Εδώ είναι Ελλάδα και σαν έλληνες θέλουμε το δημόσιο μας. Είναι τόσο παγιωμένη ανάγκη που κανείς νέος δεν πιστεύει ότι μπορεί να ζήσει στον τόπο του (επαρχία) αξιοπρεπώς από ίδια μέσα και ελπίζει σε θέση δημοσίου εκεί ή αναγκαστικά Αθήνα. Και έπεται συνέχεια. +οο Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 ε,αρα ερχεσαι στα λογια μας,δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ελπις. δεν ισχυρίστηκα το αντίθετο πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Θα 'θελες να το αναπτύξεις; όχι γιατί θα υποχρεωθώ να μιλήσω εντελώς κομματικά, και θα σπεύσεις να σβήσεις το σεντόνι μου γι' αυτόν ακριβώς το λόγο 8) όπως έσβησες και το άλλο ποστ μου όπου απλούστατα ενημέρωνα το φόρουμ (όσους δεν το ήξεραν τουλάχιστον) για τη στάση που κράτησε η κυβέρνηση στο θέμα της αναδάσωσης όταν ετέθη στην ΕΕ τοο 2007, αμέσως μετά τις τρομερες φωτιές, κάνοντας copy-paste άρθρο της Φωνής της Αμερικής στην τελική αν πιστεύεις πως τα αριστερά κόμματα (με όλα τα στραβά τους, που είναι και πολλά) έχουν τα ίδια κολλητιλίκια με μεγαλοεργολάβους και λεφτάδες που θέλουν να κτίσουν ξενοδογεία ή βίλλες, και την ίδια ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα, δεν σκοπεύω να προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη quiz: ποιος αειθαλής πρώην πρόεδρος κόμματος και πρώην πρωθυπουργός είχε κάποτε δηλώσει: "Τα μεγαλύτερα εμπόδια στην ανάπτυξη του τόπου είναι το αρχαιολογικό συμβούλιο και η δασική υπηρεσία."; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση