Προς το περιεχόμενο

Κλασσικη : Η κιθαρα σκευρωσε

ex-PitDealer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχα αυτο ξαναπες το  ;D ;D

αν παω και ζητησω κλειδια αλλεν θα μου δωσουν ολα τα μεγεθη? υπαρχουν πολλα καταρχην? δηλαδη μπορω να παω να τους ζητησω ενα σετακι για παραδειγμα που περιεχει 3-4 και ενα απο αυτα θα κανει? η πρεπει να του πω συγκεκριμενο μεγεθος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Τζίμη, τα άλλεν υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά νούμερα, πωλούνται ένα ένα, σε σέτ και σε 100 διαφορετικές ποιότητες. :) Δεν μας απασχολούν όλα αυτά όμως.....

Βρες το κατάλληλο και γύρνα τη βίδα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.

(Το πολύ πολύ, πάρε την κιθάρα μαζί σου σε ένα μαγαζί με εργαλεία και βρες αυτό που ταιριάζει.)

το καλο-κακο με εμενα ειναι οτι εχω πεισμα..

πηγα αγορασα μολισ κλειδια αλλεν βιδοσα την κιθαρα αλλα τιν βιδοσα οσο χρειαζοταν για να μην τα τριζη τωρα πλεον δεν τα τριζη  παραμονο στην ρε χορδι στο 15ο ταστο λιγουλακι  :P αλλα αυτο φανταζομαι δεν ειναι προβλημα..

και τωρα εχει και αυτο το μικρουλι κενο οταν πιανο τις μι χορδεσ στο 1ο και στο 20ο ταστο  :) 

υπαρχει κατι που μου προτηνεται να κανω η τα εκανα ολα σοστα?

• Moderator

.....

υπαρχει κατι που μου προτηνεται να κανω η τα εκανα ολα σοστα?

OXI. ;D

Κάτσε και παίξε τώρα και μην ασχολείσαι με το λιγουλάκι τρίξιμο.

Ασε που μπορεί και να φύγει σε λίγο.

(Κούρδιζε στον τόνο της).  :)

οκ παιδια εισαι απηθανοι

και ιδιαιτερα εσυ harilatron ευχαριστο πολυ για την βοηθεια δεν μπορεις να φανταστεις ποσα πραγματα εχω μαθει αυτες τις μερες να σε καλα

το forum ειναι καταπλικτικο για ατομα οπου παλευβουν μονοι τουσ σαν κι εμενα  ;D και οχι μονο  ;) ;) :) :) :-* :-* :D :D

sory gia ta orthografika mou lathoi alla sunithos grafo greeklish sto computer xD

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου