Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Υποτιθεται οτι για....ακκορντακια θα τον χρησιμοποιησεις στη θεση "μονος" ,ετσι κι αλλοιως στα..ακκορντακια ειναι που "λαμπουν" οι μονοι αρα στα ακκορντακια καταλαβαινεις τη...χροια τους καλυτερα ,ειναι λιγο..ακυρο να κανεις ....σολα με γκαζια σε αυτη τη θεση οταν εχεις P90 & Humbucker οption για αυτες τις δουλειες.... :),παντως επειδη τον εχω ακουσει τον μαγνητη ειναι οτι καλυτερο σε σπλιταρισμενο...διπλο για τον απλο λογο οτι ΔΕΝ ειναι σπλιταρισμενος διπλος...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 .....Απλά είναι 2 μαγνήτες σε έναν. Ο P90 είναι από τους καλούς o rail είναι πιό αναιμικός, σαν διπλός γαζώνει. Οι χροιές που σου δίνει είναι πάρα πολύ καλές και οι συνδυασμοί πάρα πολλοί. Αν μιλάμε για Bridge σε strat είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή. Και πάλι όμως ο ήχος του rail δεν είναι αυτό που παίρνεις από έναν καλό μονό (απλά είναι αρκετά κοντά). Αυτό που κάποτε θα δοκιμάσω είναι 2 μονούς στην Bridge, να τους θωρακίσω καλά και με push pull να κόβω και τα δυό τυλίγματα του ενος μαγνήτη. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό που κάποτε θα δοκιμάσω είναι 2 μονούς στην Bridge, να τους θωρακίσω καλά και με push pull να κόβω και τα δυό τυλίγματα του ενος μαγνήτη. το εχω κανει στα...νιατα μου..... ;D βρες δυο RWRP strat μαγνητες (καλυτερα ο ενας να ειναι bridge) και βαλτους πλαϊ πλαϊ,μετα με push pull η καποιο switch θα μπορεις να εχεις την επιλογη να παιζουν παραλληλα ή σε σειρα.....εχουν πλακα αλλα μετα δεν θα ακουγονται σαν....humbucker..... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 συμφωνω με superfunk και ναι παρε εναν P-rails.Ειναι λιγο ασχημος αλλα εχει το καλο οτι ουσιαστικα δε σπλιταρει αλλα ειναι και humbucker και coil και P90 ταυτοχρωνα. Παντως αν θες εναν απλο humbucker θα σε συμβουλευα να ψαξεις κατι σε duncan βασικα για να το θεσω πιο σωστα οχι dimarzio...Προσοπικα τους γουσταρω παρα πολυ και τον τροπο που σπλιταρουν αλλα ο ηχος τους δεν νομιζω οτι ταιριαζει στο παιξιμο σου απ'οτι καταλαβα οταν ειχαμε βρεθει μια φορα. Οι dimarzio ειναι πιο 80's shreddoκατασταση μαγνητες και θα σου φαινονται καπως ψυχροι και υπερκομπρεσαρισμενοι. Αλλα και το πιο απλο απ'ολα...εχεις δει ποτε κιθαρα με μαονι να φοραει dimarzio?Παντα μα παντα τους βαζουν σε στρατ και ιμπανεζοτζακσονοκατασταση κιθαρες.Η δικια σου μπορει να μιαζει με του jeff lumis αλλα εχει τελειως διαφορετικο χαρακτηρα.Ειναι πιο λεσπαβλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Should Not Be Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Υποτιθεται οτι για....ακκορντακια θα τον χρησιμοποιησεις στη θεση "μονος" ,ετσι κι αλλοιως στα..ακκορντακια ειναι που "λαμπουν" οι μονοι αρα στα ακκορντακια καταλαβαινεις τη...χροια τους καλυτερα ,ειναι λιγο..ακυρο να κανεις ....σολα με γκαζια σε αυτη τη θεση οταν εχεις P90 & Humbucker οption για αυτες τις δουλειες.... :),παντως επειδη τον εχω ακουσει τον μαγνητη ειναι οτι καλυτερο σε σπλιταρισμενο...διπλο για τον απλο λογο οτι ΔΕΝ ειναι σπλιταρισμενος διπλος...... Γιατί, δεν παίζουν σόλα με strat neck position??? Έτσι και αλλιώς με το συγκεκριμένο μαγνήτη το θέμα είναι οι πολλές επιλογές. Στο youtube πάντως λίγο που είδα μου ακούγεται πολύ hot και ελαφρώς μουντός σε σύγκριση με κανονικό μονό σε neck (καλύτερα απο σπλιταρισμένο πάντως). Είναι όντως έτσι απο κοντά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Υποτιθεται οτι για....ακκορντακια θα τον χρησιμοποιησεις στη θεση "μονος" ,ετσι κι αλλοιως στα..ακκορντακια ειναι που "λαμπουν" οι μονοι αρα στα ακκορντακια καταλαβαινεις τη...χροια τους καλυτερα ,ειναι λιγο..ακυρο να κανεις ....σολα με γκαζια σε αυτη τη θεση οταν εχεις P90 & Humbucker οption για αυτες τις δουλειες.... :),παντως επειδη τον εχω ακουσει τον μαγνητη ειναι οτι καλυτερο σε σπλιταρισμενο...διπλο για τον απλο λογο οτι ΔΕΝ ειναι σπλιταρισμενος διπλος...... ο ήχος που θέλω να φτάσω είναι αυτός που δίνει ο νεκ μαγνήτης μιας στρατ με ντράιβ που βγαίνει μόνο όταν "σκαβεις" τις χορδές. Οι μονοί βγάζουν μια δική τους επιπλέον "βρωμιά" όταν παίζεις πολύ δυνατά και αυτό ειναι που με τρελαίνει. Εννοείται πως δεν πάω για σόλα με γκάζια. P-rail λέτε λοιπόν ε? Σαν humbucker πώς συμπεριφέρεται? Έχει κλασσικό ζεστό ήχο humbucker ή παραείναι hot? Απο αυξομοιώσεις στις εντάσεις πώς τα πάει? Στο official ντέμο της duncan παρατήρησα κάπως μεγάλες αυξομοιώσεις, στην πραγματικότητα είναι ενοχλητικές? rocka cola Dimarzio είχα βάλει στην παλιά μου ibanez rgt42 που ήταν απο μαόνι και μια χαρά ακουγόταν. Είχαν αυτόν τον ωραίο "πλαστικό" ήχο που ακους στα progressive συγκροτήματα, δε γινεται όμως να τα έχεις όλα :) τσέκαρα και τον Stag Mag που πρότεινε ο ray που απο τα σπεκς του φαίνεται πως έχει φτιαχτεί για αυτή τη δουλειά, αλλά δε βρίσκω τίποτα να ακούσω οπότε... ξανα-ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! ;D EDIT: Στο youtube πάντως λίγο που είδα μου ακούγεται πολύ hot και ελαφρώς μουντός σε σύγκριση με κανονικό μονό σε neck (καλύτερα απο σπλιταρισμένο πάντως). Είναι όντως έτσι απο κοντά? κι εμένα κάπως έτσι μου φάνηκε γι'αυτό ήμουν σκεπτικός ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Ένας Eric Johnson signature που βγάζει ο DiMarzio ίσως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Επίσης θα ξαναποστάρω για νιοστή φορά το link για ένα μαραφέτι που μπορεί (δυνητικά) να λύσει πολλά τέτοια "προβλήματα": http://www.thdelectronics.com/quintet_sub_page.html Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Should Not Be Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Τα true-duo pickups της Ibanez τα έχει δοκιμάσει κανείς? Και αυτά υπόσχονται πραγματικό single coil ήχο. Το καταφέρνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση