pinhead Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Πάρε ένα seymour duncan pick up booster απο τη στιγμή που σε ενδιαφέρει το lead μέρος.Καλύτερα σε μια τέτοια κιθάρα να μιμηθείς τον διπλό παρά να μιμηθείς τον μονό. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 ανασταίνω το θέμα γιατι ψάχνομαι τελευταία για να βρω διπλό μαγνήτη που να ακούγεται όσο πιο κοντά σε μονο, οταν ειναι σπλιταρισμένος. Πηγαίνω προς την κατεύθυνση all-around κιθάρα, γιατί δυσκολεύομαι να ασχολουμαι με πολλά όργανα και θέλω πάντα να πάιζω με τη σεκτερ μου. Μου αρέσει ΠΟΛΥ ο ήχος των neck single coils, όπως επίσης και των neck humbuckers και αυτό δημιουργεί το πρόβλημα ;D Μην μου αρχίσετε οτι ποτε δε θα έχω τον ήχο που βγαζει ο νεκ μαγνητης μιας στρατ, τα ξέρω αυτά. Το θέμα ειναι να πλησιάσω όσο πιο κοντά γίνεται. :) Και μια απορία ακόμα: Αν έχεις έναν διπλό και τον έχεις στο ύψος που πρέπει για να ακουγεται ισορροπημένη η έντασή του με τον μπιτζ διπλό, όταν τον σπλιτάρεις, δεν θα πέσει πολύ η έντασή του? Κάπου διάβασα για τους μαγνήτες της ibanez "tru-duo" που όταν σπλιτάρεις, ενεργοποιείται σε σειρά ένα τριτο πηνιο κάτω απο το μονο που δουλευει, ωστε να μην πέσει η ένταση. Επίσης έχω ακούσει για τους haeussell οτι ακούγονται πάρα πολυ κοντά στον πραγματικό μονο όταν σπλιτάρουν. Εσείς τί προτείνετε? Τώρα η κιθάρα στο νεκ φοράει έναν SD jazz ευχαριστώ! :) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Should Not Be Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 P-Rails? Δεν ξέρω από πρώτο χέρι δυστυχώς, αλλά αφού το ψάχνεις μάλλον αξίζει να τους δοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 χμμμ πολυ μπλέξιμο μου φαίνονται οι p-rails και απο ό,τι ντέμο μπόρεσα να ακούσω δε μου άρεσε τόσο ο ήχος απο το "rail" τους. Κάτι πιο απλό και δοκιμασμένο υπάρχει? a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 P Rails !!! Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Μη δοκιμασμένος, αλλά αφήνει υποσχέσεις - και σε καλή τιμή: Charlie Horse. (Πας www.smitspickups.com και μετά Limited Editions) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 P Rails !!! +1000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 SD Stag mag αλλα δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/progressive/sh3_stag_mag/ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 ανασταίνω το θέμα γιατι ψάχνομαι τελευταία για να βρω διπλό μαγνήτη που να ακούγεται όσο πιο κοντά σε μονο, οταν ειναι σπλιταρισμένος. εγώ έχω το dimarzio bluesbucker, που είναι διπλός αλλά το ένα coil είναι ψιλο dummy, και έχει πολύ καλό σπλιτάρισμα. Έλα να τον δοκιμάσεις τώρα που τον έχω έξω γιατι θα τον ξαναβάλω :) Και μια απορία ακόμα: Αν έχεις έναν διπλό και τον έχεις στο ύψος που πρέπει για να ακουγεται ισορροπημένη η έντασή του με τον μπιτζ διπλό, όταν τον σπλιτάρεις, δεν θα πέσει πολύ η έντασή του? Κάπου διάβασα για τους μαγνήτες της ibanez "tru-duo" που όταν σπλιτάρεις, ενεργοποιείται σε σειρά ένα τριτο πηνιο κάτω απο το μονο που δουλευει, ωστε να μην πέσει η ένταση. εγώ κάπου διάβασα :) ότι μπορείς να παίξεις με τις βίδες-polepieces για να πετύχεις κάτι τετοιο αλλά δεν το δοκίμασα... "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 εγώ κάπου διάβασα :) ότι μπορείς να παίξεις με τις βίδες-polepieces για να πετύχεις κάτι τετοιο αλλά δεν το δοκίμασα... κι εγώ το διάβασα εδώ ;D ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=172436.msg381843#msg381843 βέβαια ο jazz απο ό,τι βλέπω έχει πολύ χαμηλό output επομένως σπλιταρισμένος θα είναι τελείως ψόφιος. τόσο καλόί είναι ρε παιδιά αυτοί οι p-rail? Γιατί δε βρίσκω ούτε ένα ντέμο της προκοπής? όλο κάτι ακόρντα παίζουν.. Πού να καταλάβεις την χροιά του μονού ακούγοντας ακορντάκια? Υπάρχει κανένα ντέμο ετσι με λίγο σολάρισμα αλα χεντριξ? θενξ όλους για το ενδιαφέρον! :) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση