ignantios Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 συμπολεμιστες ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :) θελω τα φωτα σας....εαν μπορειτε........ το προβλημα εχει ως εξης: ενω στο σπιτι παιζω με την tonelab le πανω στον hot rod deluxe και ο ηχος που εχω ειναι πραγματικα πολυ καλος και ενω ο συνδιασμος εχει δοκιμαστει και σε live με μεγαλες εντασεις και το αποτελεσμα ηταν και εκει παρα πολυ καλο.......στα studio το θεμα πασχει ...... :( >:(!!!!!Ειτε φταινε τα κ@λο ηχεια των ενισχυτων ,ειτε φταινε οι καταπληκτικοι τρανζιστορ ενισχυτες τους .......ειτε το καθε τι αλλο ......ο ηχος πασχει παρα πολυ ........δραματικα θα ελεγα..... Ετσι αποφασισα να δοκιμασω τον συνδιασμο του τιτλου.....το D.I ΑΥΤΟ της behringer http://www.thomann.de/gr/behringer_gi100_ultra-g.htm το εχω ακουσει και μου αφησε πααααααααααρα πολυ καλες εντυπωσεις.....το κακο ειναι οτι δεν τον εχω ακουσει με την tonelab( αυτο βεβαια λυνεται με μια επισκεψη σε ενα μαγαζι) το θεμα μας ομως ειναι αλλο:αυτος ο συνδιασμος θα ειναι προτιμοτερος απο το να χαλιεμαι καθε φορα απο τα αθλια ενισχυτακια που εχει το καθε studio? θα εχω εναν πιο standar ηχο και πιο αξιοπρεπη? βεβαια θα μου πεις ....και εκει θα εχεις διαφορες επειδη το καθε studio εχει αλλα ηχεια και αλλες κονσολες.....ναι αλλα δεν θα ειναι καλυτερο αποτελεσμα?...εξαλλου στο εξωτερικο ολοι ετσι χρησιμοποιουν την tonelab! εαν καποιος εχει εμπειρια απο το αποτελεσμα του συνδιασμου ας ενημερωσει.....βοηθεια ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ;D p.s το συνδιασμο tonelab με κονσολα χωρις D.I τον εχω δοκιμασει και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε το αποτελεσμα :-[ RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Χρησιμοποιείς καθόλου τα amp models της ακατονόμαστης; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Χρησιμοποιείς καθόλου τα amp models της ακατονόμαστης; Nαι ειναι παντα on,ακομα και με τον hot rod deluxe τα εχω παντα ενεργοποιημενα .....ο ηχος στα αυτια μου ειναι πολυ καλυτερος οταν ειναι on.......οποτε οπως καταλαβες στη δοκιμη με την κονσολα χωρις D.I ηταν on αλλα το αποτελεσμα δεν μου αρεσε καθολου :( RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Εκτός αν διατίθεσαι να κουβαλάς τον ενισχυτή σου στο στούντιο, αυτό που έχω καταλήξει εδώ και χρόνια από τότε που...καιγόμουν ασύστολα στα διάφορα παρακμιακά προβάδικα της Αθήνας είναι ότι αμα θες να είσαι ευχαριστημένος με τον ήχο της πεταλιέρας σου μέσα από τους όποιους ενισχυτές έχει το προβάδικο, πρέπει να κλείσεις ενα 2ωρο μόνος σου εκεί να πειραματιστείς να βγαλεις καινούρια patches και μετά να κλείσεις άλλο ενα 2ωρο με τη μπάντα καθαρά για test-drive. Το να παίζεις μέσα από Valvestate στο στούντιο τα patches που έφτιαξες πάνω στο hot rod στο σπίτι είναι ΟΥΤΟΠΙΑ όπως και να το κάνεις. Από κει και πέρα, περίμενε τις συμβουλές των...ονομαστών κατόχων της ακατονομαστης ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 To κουβαλημα απορριπτεται (γερασα ο αμοιρος)........γι'αυτο πηραμε και πεταλιερα με συμβιβασμο λιγο στον ηχο για να γλιτωσουμε το κουβαλημα........αλλα ειπαμε να κανουμε εναν μικρο συμβιβασμο ...οχι να το μ@μησουμε το θεμα....εδω η υποθεση εχει ξεφυγει εντελως με τους κ@λοενισχυτες.........ευχαριστω για την αποψη παντως ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Ετσι αποφασισα να δοκιμασω τον συνδιασμο του τιτλου.....το D.I ΑΥΤΟ της behringer http://www.thomann.de/gr/behringer_gi100_ultra-g.htm για να πετυχεις ΤΙ ακριβως? :o η πεταλιερα σου ΕΙΝΑΙ di & εχει και εξωμοιωση 4Χ12 Μη περιμενεις να βγαλεις καλο ηχο απο ενισχυτη με την TL αν δεν ειναι λαμπατος της προκοπης. Αν εχει καλη κονσολα το στουντιο βαλε την πεταλιερα σου direct (line out) & ΨΑΞΕ τον ηχο σου μεσα απο την κονσολα,τα αποτελεσματα ειναι συνηθως πολυ καλα,θελει ομως ψαξιμο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 ελεγα μηπως δεν ειναι καλο το d.i της....οποτε αφου δεν μου αρεσε το αποτελεσμα tonelab+κονσολα.......τοτε ακυρο το θεμα δυστυχως ??? RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 αυτος ας πουμε κατι τεοιο εχει κανει και εχει ωραιο ηχο...αυτος γιατι τα εβαλε τα d.i? RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Γιατι ειναι ΜΑΚΡΙΑ η κονσολλα ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2009 Γιατι ειναι ΜΑΚΡΙΑ η κονσολλα ;) Aυτο συγχωραμε αλλα δεν το καταλαβα .....και τι σημαινει οτι ειναι μακρια η κονσολα .....σε τι τον επηρεαζει? εκτος εαν κανεις πλακα και δεν το καταλαβα ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση