JAM Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Μου ζήτησε ο drikoudis να του πάρω 1 καλώδιο collins γιατί θα παραγγείλει τελικά από thomann. Του είπα ότι για ένα καλωδιάκι δεν χρειάζεται να μπει στα μεταφορικά, αλλά αυτό με την προυπόθεση ότι δεν έχει κάποιος άλλος πρόβλημα. Αν κάποιος έχει ας το πει. www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Παρακαλώ τα παιδιά που είναι στην παραγγελία να απαντήσουν αν έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί δεν γουστάρω μετά από καιρό να γυρίσει κάποιος και να μου πει "άσε ρε drikoudis που φορτωθήκαμε τα μεταφορικά σου" :wink: . Αυτά. Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Εγώ ΔΕΝ έχω πρόβλημα. ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Ούτε και γω! :wink: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 παιδια ο drikoudis παει να μας γελασει. εγω προτεινω να πληρωσει ολα τα μεταφορικα αυτός. :lol: δεν υπαρχει πρόβλημα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Eχετε βάλει όλοι τα λεφτά, μέχρι αύριο το αργότερο θα έχω κάνει την παραγγελία. Σας έστειλα pm για να επιβεβαιώσω τι θέλει ο καθένας, μην γίνει κάποιο λάθος. Μόλις έχω νεώτερα επικοινωνούμε. www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brightoutside Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Πάντως ναι μεν πολύ καλό το 1 spot αλλά με κάποιους συνδυασμούς πεταλιών βγάζει το θόρυβό του. Για παράδειγμα συνδέοντας ένα digidelay και το Supervibe μου βγάζει αρκετό θόρυβο. Επίσης συνδέοντας το loopstation με το 1 spot Πάλι βγάζει θόρυβο. Τελικά η λύση στο πρόβλημα μου ήταν να βάλω δύο 1 spot! myspace.com/figurantinyesterdaysplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SocialNetUsr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 παιδια ο drikoudis παει να μας γελασει. εγω προτεινω να πληρωσει ολα τα μεταφορικα αυτός. :lol: δεν υπαρχει πρόβλημα :lol: Καλά κατάλαβες, τα έχω κάνει πλακάκια με τον Jam και μαζί με τα δικά σας πράγματα θα είναι μαζί τους: Mesa Boogie Lonestar 112 Fender Vintage 65er Twin Custom 1x15 και μερικά Collins D-5. :twisted: :twisted: :twisted: Πέρα απο την πλάκα σας ευχαριστώ που το δεχτήκατε :D Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Βασικά όχι μονο τα εχουμε κανει πλακακια με τον drikoudi, αλλά σκοπεύουμε να σας φάμε kai τα λεφτά για να πάρουμε τους Mesa Boogie Lonestar 112 Fender Vintage 65er Twin Custom 1x15 ps- drikoudi ξέχασες τον bassman... :D www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση