Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό για πετάλια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντως μεγαλυτερη ταλαιπωρια απο τις μπαταριες' date='ειδικα αν τα πεταλακια ειναι σε πεταλιερα, δεν υπαρχει (για αυτο & το 99,9% των κιθαριστων που εχουν πεταλιερες χρησιμοποιουν ανταπτορες)

η μονη διαφορα που πιστευω οτι πραγματικα ακους ειναι στο fuzz που ΕΧΕΙ τραντζιστορ γερμανιου

τελος εχουν βγει πλεον και ανταπτορες που μιμουνται τις πεσμενες μπαταριες βγαζοντας λιγοτερα βολτ αν το θες..[/quote']

ναι οπως ειναι το pedalpower2 της voodoolab :wink:

παντως οντως αν ειχα ΤΟΣΟ μεγαλη πεταλιερα και εκανα και συχνα live να ηταν ταλαιπωρια οι μπαταριες.αλλα δεν νομιζω να εχω ποτε παρα πολλα πεταλια..

παντως το digital delay που εχω εννοειται οτι το παιζω με ανταπτορα :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 196
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Οποτε ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ' date=' I am just stating the facts (& ασε στον SCOT &&τον Eric να μας δουλευουνε...em.icon.bigsmile.png)&&&&&&

[/quote']

εισαι εισαι... :lol:

και ασε τα..φιλαρακια μου ησυχα :lol:

Μάλλον προλαβαίνουμε...πόσοι θέλουν reverse adaptor σε περιπτωση που μπορουν να το προσθεσουν ?

JAM ΕΓΩ ΘΕΛΩ!!!!!!

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Και βεβαια το γεγονος οτι ΟΛΑ τα πεταλια που κατασκευαζονται στην εποχη μας ειναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ καλυτερα απο τα παλια ειναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.

&

1. Γιατι τετοια ποικιλια & ΠΛΗΘΩΡΑ boutique & standard κατασκευαστων δεν υπηρχε ΠΟΤΕ

2.Τετοια ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευης ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ (τα περισσοτερα vintage πεταλια ηταν απο unreliable εως...θανατηφορα)

&

3.Τετοιο συνεχες "ψαξιμο" & inovation δεν υπηρχε ποτε.

&

Οποτε ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ' date=' I am just stating the facts (& ασε στον SCOT &&τον Eric να μας δουλευουνε...em.icon.bigsmile.png)&&&&&&

[/quote']

χωρις να έχω ιδία πείρα θεωρώ πολύ πιθανό αναλογικά πετάλια της δεκαετίας του 60/70 να είναι καλύτερα απο τα σημερινα re-issues τους καθώς πλέον η διαδικασία είναι επικεντρωμένη στην ποσοτητα και την χαμηλή τιμή (λιγότερο ποιοτικά ηλεκτρονικά)

Μαλλον τοτε δεν εχεις παιξει με παλιο Electro Harmonix (χρειαζοσουν να φορας λαστιχενια στολη,να κρατας το ευαγγελιο & να ψελνεις για να μην παθεις ηλεκτροπληξια,ασε δε τις ψυχρες κολησεις που πηγαιναν συνεφο) :lol:

η ποιοτητα των σημερινων πεταλιων (ειδικα των boutique) απλα θα ηταν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ στα 60's & 70's!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Μου απάντησαν απο το Musik Produktiv οτι δεν γινεται να προσθεσω αλλα πραγματα μιας και το δεμα ειναι να φυγει σημερα...

Πάντως ειναι απλό εως γελοίο να φτιαξεις τετοιο καλωδιακι, εγω θα φτιαξω για μενα 2 αν θελει καποιος ας μου πει.

www.intravenus.gr

αυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω!

εδω φτιαχνεις αλλα & αλλα!!em.icon.smile.png

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Μου απάντησαν απο το Musik Produktiv οτι δεν γινεται να προσθεσω αλλα πραγματα μιας και το δεμα ειναι να φυγει σημερα...

Πάντως ειναι απλό εως γελοίο να φτιαξεις τετοιο καλωδιακι' date=' εγω θα φτιαξω για μενα 2 αν θελει καποιος ας μου πει.[/quote']

Σήμερα κιόλας;

Μμμμ...! :D

one colour: black - and shades of grey

οσων αφορα τη διαφορα μπαταριας με το ρευμα φαινεται σε μεγαλες εντασεις οπου ο ηχος δεν σκληραινει.. a bit .

και γω παλια ελεγα οτι προκειται να ειναι προιον φαντασιας καποιων αλλα υσχυει και δεν το λεω να εντυπωσιασω..

το ρευμα δεν ειναι το καλυτερο πολλες φορες και εχω ακουσει τρελλες διαφορες στο ηχο.

μιλαω παντα για distortion fuzz booster

www.myspace.com/costaexarhos

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου