SocialNetUsr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Κρύβε λόγια JAM :twisted: :twisted: :twisted: Κeep on F@$#<B>ing</b> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Πάντως ναι μεν πολύ καλό το 1 spot αλλά με κάποιους συνδυασμούς πεταλιών βγάζει το θόρυβό του. Για παράδειγμα συνδέοντας ένα digidelay και το Supervibe μου βγάζει αρκετό θόρυβο. Επίσης συνδέοντας το loopstation με το 1 spot Πάλι βγάζει θόρυβο. Τελικά η λύση στο πρόβλημα μου ήταν να βάλω δύο 1 spot! Ο Superfunk είπε ότι το έβαζε με 25 πετάλια και ήταν αθόρυβο You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ με 7 πετάλια χωρίς κανένα πρόβλημα! Ο μοναδικός ήχος (σαν ελαφρό σφύριγμα που ακούγεται) είναι από το DigiDelay όταν είναι στη φάση που του ρυθμίζεις το τέμπο με το πόδι (tap tempo) αλλά: 1) ο ήχος είναι ανεπαίσθητος ειδικά όταν παίζεις με την μπάντα, και όταν βγαίνεις από αυτή τη λειτουργία σταματάει ούτως ή άλλως... 2) δεν ευθύνεται το One Spot για αυτόν αλλά το delay. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάλι το χρησιμοποιώ με 15 πετάλια και δεν έχω πρόβλημα θορύβου, ούτε από delay (GigaDelay Boss) www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2005 Ωραία χαλάλι τα λεφτά καλό πράμα θα πάρουμε :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 το χρησιμοποιω εδω και 3 χρονια με 15 πεταλια (μεταξυ των οποιων και το DIGIDELAY) & δεν ακούγεται...κιχ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2005 Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ BASSMAN...εεε...των πραγμάτων σας έγινε !!! :roll: Μου ήρθε ένα mail που λέει: Dear Customer, thank you for placing your order with Musik Produktiv. This is an acknowledgement of receipt of order but is not a confirmation of order! The items you have ordered will be delivered to you shortly. You will receive a separate acknowledgement note should one or more of the ordered items be out of stock. Καλή αναμονή λοιπόν. :D www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 πολυ kαλη αγορα παιδια :wink: θα ηθελα να σημειωσω ομως οτι μερικα πεταλια , ιδιως distortion fuzz booster , αποδιδουν καλυτερα με μπαταριες. (δοκιμασμενα πραγματα) εγω χρησιμοποιω αυτα που προανεφερα line με μπαταριες και τα εφε με syplay send-return. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 εγω χρησιμοποιω αυτα που προανεφερα line με μπαταριες και τα εφε με syplay send-return. Τι εννοείς με το send-return? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2005 :arrow: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση